MetallicGR

Plextor M6M mSATA δίσκος SSD

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Plextor M6M mSATA δίσκος SSD]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/plextor.png[/NEWS_IMG] Η Plextor ξανακάνει την εμφάνισή της λανσάροντας τον M6M mSATA δίσκο SSD, ο οποίος προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις στην κατηγορία του.

Ο νέο δίσκος της εταιρείας έρχεται με το mSATA πρότυπο σύνδεσης και ενσωματώνει τον Marvell 88SS9188 controller και μνήμες Toggle flash της Toshiba καςι ενσωματώνει μερικές ενδιαφέρουσες τεχνολογίες όπως AES 256 bit κρυπτογράφηση για μέγιστη ασφάλεια των δεδομένων σας. η συσκευή ενδείκνυται για χρήση σε mobile συσκευές καθώς έχει κατανάλωση μόλις 2 mW σε sleep mode, αυξάνοντας την αυτονομία της μπαταρίας.

Ο Product Manager της Plextor, Yaping Zheng δήλωσε: "Ο M6M προσφέρει τα μέγιστα σε real world χρήση, ενώ έχουμε βελτιστοποιήσει τον δίσκο για να αποδόσει τα μέγιστα καθώς χρησιμοποιεί components τελευταίας γενιάς και προσθέσαμε την τεχνολογία True Speed για ομαλότερη λειτουργία αλλά και αυξημένη διάρκεια ζωής."

Οι ταχύτητες του drive ανέρχονται στα 520/440 MB/s για ανάγνωση και εγγραφή αντίστοιχα με τα IOPS να κυμαίνονται μεταξύ 94K/80K για ανάγνωση και εγγραφή αντίστοιχα. Η Plextor λανσάρει τον εν λόγω δίσκο σε χωρητικότητες των 128GB, 256GB και 512GB.

[img_alt=Plextor M6M mSATA δίσκος SSD]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums356-picture24263.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Η UD5 μου που έχει υποδοχή για mSSD, μόνο για caching μπορώ να τον χρησιμοποιήσω; :(

Άντε βρέ Σπύρο αγόρασε έναν και δοκίμασε τον να μας πείς και εμάς.

Εδώ όλόκληρη TITAN πήρες :P

Link to comment
Share on other sites

Θέλω έναν για να χώσω τα παιχνίδια μέσα αλλά δεν ξέρω αν θα δουλέψει! Ίσως το λέει το manual μέσα αλλά δεν το έχω διαβάσει ακόμα. Αμα ξέρει κανείς ας πει γιατί είμαι γραφείο.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω μέσα από το Rapid Storage Utility ορίζεις τι θα κάνει το drive.

Στο laptop μου που έβαλα έναν, τον είδε κανονικά σαν drive. Μέσα στο IRST ενεργοποιήθηκε όμως και η επιλογή για caching.

Link to comment
Share on other sites

Από το site:

"GIGABYTE 7 series motherboards feature an onboard mSATA slot allowing users to easily take advantage of advanced SSD-based technologies like Intel® Smart Response and Intel®Rapid Start. Mounting an affordable, low capacity mSATA SSD directly onto your motherboard can enhance your PC's performance with better overall desktop responsiveness, faster boot times and faster system resume from 'Suspend to Disk' and 'Standby' modes."

Οπότε φύγαμε σβιιιιιιιιιιιιιιινννννννννν για msata να γλυτώσουμε χώρο στο Stacker! Απλά είναι sata II οπότε δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο για αγορά, αλλά να μην είναι και φόλα.

Edited by Spirosssss
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now