Recommended Posts

[NEWS_IMG=nVidia Jetson TK1 Developer Kit]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/nvidia3.png[/NEWS_IMG] Η nVidia ανοίγει τον δρόμο στο supercomputing δημιουργώντας ένα νέο mobile embedded σύστημα με το Tegra K1 chip.

Τα embedded συστήματα θέλουν να μπουν όλο και περισσότερο στην καθημερινότητά μας (βλ. ASIC, Bitcoin Mining) και η nVidia βοηθά σε αυτό με το νέο NVIDIA Jetson TK1 Developer Kit που ανακοίνωσε στο GPU Technology Conference. Συγκεκριμένα η συσκευή αυτή αποτελεί έναν mobile υπερυπολογιστή που μπορεί να βοηθήσει στον χειρισμό ρομπότ από απόσταση, ενώ μπορεί να βοηθήσει και στην ιατρική . Επιπρόσθετα η nVidia διαθέτει και ένα demo σε αυτοκίνητο της AUDI, το οποίο κινείται από μόνο του, ή καλύτερα, με βάση κάποιες προκαθορισμένες εντολές.

Μαζί με το Developer Kit η εταιρεία διαθέτει και ένα C/C++ toolkit βασισμένο στην αρχιτεκτονική CUDA, για την δημιουργία σχετικών εφαρμογών. Στην καρτδιά του χτυπά το Tegra K1 SoC που ανακοίνωσε λίγους μήνες πριν και διαθέτει 192 CUDa πυρήνες Kepler προσφέροντας άπλετο compute performance.

[img_alt=nVidia Jetson TK1 Developer Kit]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums356-picture24288.jpg[/img_alt]

[img_alt=nVidia Jetson TK1 Developer Kit]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums356-picture24289.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

KH/s/l/100km :hehe:

ξεζασες το πιο βασικο

"projected for" την ταση της δυσκολιας για μελλοντα κερδη και τον πληθωρισμο του ευρω με βαση τη συσχετιση του αεπ της ελλαδας και του κεντρικου νομισματικου ταμειου

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now