Recommended Posts

[NEWS_IMG=MSI B85I & B85M GAMING motherboards]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/msi11.png[/NEWS_IMG] Η MSI στρέφεται και προς το budget gaming με τις νέες B85I και B85M μητρικές της οι οποίες παρά τις μικρές διαστάσεις τους, παρέχουν όλες τις θύρες που χρειάζεται ένας Gamer.

Όπως φαίνεται από τον τίτλο, οι παρακάτω μητρικές, χρησιμοποιούν το B85 chipset της Intel, το οποίο διαθέτει μειωμένα χαρακτηριστικά σε σχέση με το higher end Z87 όμως δεν αποτελεί τροχοπέδη σε ένα Gaming σύστημα και συγκεκριμένα σε έναν χρήστη με χαμηλό budget. Οι δύο μητρικές που λανσάρει η εταιρεία έρχονται σε δύο μεγέθη, Micro-ATX αλλά και mini-ITX με τις θύρες να διαφέρουν ανάλογα. Η Micro-ATX έκδοση διαθέτει δύο PCIe x16 slots για εγκατάσταση δύο καρτών γραφικών σε διάταξη CrossFire/SLI. Αντίθετα η μικρότερη υλοποίηση διαθέτει μια PCIe x16 slot.

Από πλευράς υποστηριζόμενων τεχνολογιών, οι εν λόγω μητρικές της MSI δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα ακριβότερα μοντέλα καθώς υποστηρίζουν την τεχνολογία USB Audio Power για σταθερή παροχή ρεύματος στις θύρες USΒ, ενώ την εμφάνισή τους κάνουν και τα Military Class 4 Components όπως Hi-C CAPs, Solid CAPs, Dark CAPs και SFC Chokes για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής αλλά και αυξημένη αξιοπιστία. Παράλληλα εξοπλίζονται με τις τεχνολογίες OC Genie 4, Click BIOS 4 & Command Center για την ευκολία υπερχρονισμού, την ευκολία πλοήγησης στις ρυθμίσεις της μητρικής αλλά και το ευκολότερο monitoring του συστήματος. Τέλος, οι μητρικές τοποθετούνται στην κατηγορία "GAMING" και "τροφοδοτούνται εμφανισιακά" από τον Δράκο της MSI με το γνωστό κόκκινο color scheme της.

[img_alt=MSI B85I & B85M GAMING motherboards]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums356-picture24519.jpg[/img_alt]

[img_alt=MSI B85I & B85M GAMING motherboards]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums356-picture24518.jpg[/img_alt]

[img_alt=MSI B85I & B85M GAMING motherboards]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums356-picture24517.jpg[/img_alt]

MSI Press Release

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now