MetallicGR

EK Waterblocks 5.25" Bay DDC Combo Unit

Recommended Posts

[NEWS_IMG=EK Waterblocks 5.25" Bay DDC Combo Unit]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/ek.png[/NEWS_IMG] Η EK Waterblocks, αποκάλυψε ένα νέο compo unit που στεγάζει αντλία και ρεζερβουάρ σε ένα πακέτο.

Ο λόγος για το 5.25" drive bay DDC Combo Unit, μια συσκευή που εγκαθίσταται σε κάποιο ελεύθερο 5.25" bay του κουτιού σας και προσφέρει αντλία αλλά και ρεζερβουάρ για να στήσετε την επόμενη υδρόψυξή σας, ή απλά για να αναβαθμίσετε την παλιά. Το form factor διαλέχτηκε από την εταιρεία καθώς όλο και λιγότεροι χρησιμοποιούν ποια την 5,25" θύρα καθώς με τους μεγάλους δίσκους αλλά και την ανάπτυξη των Cloud εφαρμογών με την παράλληλη αύξηση των ταχυτήτων Internet, έγινε περιττή με την χρήση της να περιορίζεται σε fan controllers αλλά και την συσκευή των φωτογραφιών.

Διαθέτει δύο θύρες για πλήρωση του υγρού (μέσω ειδικού pouring cup που εμπεριέχεται) ενώ η ειδική κατασκευή του αποτρέπει το σχηματισμό στροβιλισμών. Η αντλία τροφοδοτείται μέσω ενός PWM καλωδίου, πλήρως ελεγχόμενου μέσω software. Τέλος, για να γίνει δικό σας, το EK-SBAY DDC (inc. pump) ζητά 139.95?. Βρείτε το στο EK Webshop.

[img_alt=EK Waterblocks 5.25" Bay DDC Combo Unit]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums376-picture24637.jpg[/img_alt]

[img_alt=EK Waterblocks 5.25" Bay DDC Combo Unit]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums376-picture24636.jpg[/img_alt]

[img_alt=EK Waterblocks 5.25" Bay DDC Combo Unit]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums376-picture24635.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Για "tight" projects είναι ότι πρέπει, αλλά η τιμή είναι λίγο υπερβολική;;;

Πιστεύω ότι επειδή ακριβώς απευθύνεται κυρίως σε συγκεκριμένο κοινό, αυτοί που είναι να τα δώσουν, θα τα δώσουν. Κατάλαβες κύριε; Βαράνε εκεί που τους βολεύει οι EKιανοί :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Δεν τα πολυγουστάρω τα bay reservoirs.. κυρίως γιατι δεν γουστάρω καθόλου τα 5.25 slots.. άχρηστα, άσχημα και πιάνουν και χώρο. Όσο αναφορά το συγκεκριμένο τώρα.. ένα κλασικό 5.25 pump/res.. Δεν βλέπω καμία καινοτομία σε σχέση με τα άπειρα που υπάρχουν εδώ και καιρό.. Για αυτά τα χρήμματα πάντως, σίγουρα θα έβρισκα να βάλω κάπου αλλού αντλία και res.. Στην χειρότερη των περιπτώσεων θα έκανα το κύκλωμα tankless από το να δώσω 140? για το συγκεκριμένο..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now