Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η NEC ανακοινώνει το E232WMT MultiTouch monitor]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/nec.png[/NEWS_IMG] Η πρωτοπόρος NEC λανσάρει ένα νέο LED-backlit MultiSync E232WMT monitor που στοχεύει τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις, ενώ διαθέτει οικολογικό χαρακτήρα.

Το μοντέλο E232WMT διαθέτει full-HD AH-IPS panel με διαγώνιο 23 ιντσών και προορίζεται κυρίως για επαγγελματίες και επιχειρήσεις ενώ δείχνει και τον οικολογικό χαρακτήρα με το ECO Mode. Παράγει φωτεινότητα 250 cd/m2 brightness με 15,000:1 δυναμική αντίθεση. Παράλληλα διαθέτει Full-HD camera με ενσωματωμένα ηχεία για μεγαλύτερη χρηστικότητα. Από πλευράς συνδέσεων, εξοπλίζεται με HDMI, DVI-D, VGA αλλά και USB 3.0 hub.

Ο εργονομικός σχεδιασμός της οθόνης περιλαμβάνει 2-way ergonomic stand, με ρύθμιση ύψους και κλίσης. Η οθόνη χρησιμοποιεί πάνελ αφής που όπως δηλώνει ο Kevin Christopherson, Director of Product Marketing for Desktop Displays at NEC Display Solutions "Η MultiSync E232WMT touch οθόνη είναι ιδανική για τα καθημερινά tasks μιας επιχείρησης ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε kiosks εφαρμογές". Τέλος, το Monitor συνοδεύεται από τριετή εγγύηση NEC και θα ξεκινήσει να πωλείται από τον Απρίλιο στην τιμή των 629$.

[img_alt=Η NEC ανακοινώνει το E232WMT MultiTouch monitor]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums376-picture24656.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now