Recommended Posts

[NEWS_IMG=HwBot Team Cup April Warm-Up]http://www.hwbox.gr/images/news_images/oc2.jpg[/NEWS_IMG] Το τρίτο και τελευταίο μέρος του Team Cup Warmup είναι γεγονός!

Το Warm Up θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Απριλίου (30) και θα περιλαμβάνει όπως θα περιμένετε, 5 νέα stages δοκιμών. Ξεκινώντας στο πρώτο stage θα περιλαμβάνει DDR1 MaxxMem, όπου θα πρέπει να ξεζουμίσετε τις μνήμες σας (αφού πρώτα τις ξεσκονίσετε). Στο δεύτερο stage θα πρέπει να καταφέρετε τον καλύτερο χρόνο στο SuperPi 1M, χρησιμοποιώντας ένα σύστημα με το Socket 754.

Ο Pentium 1, θα σας φανεί χρήσιμος στο 3o stage και στο PiFast. Το SuperPi 32M θα πρέπει να τερματίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται απλά χρησιμοποιώντας τον AMD Athlon64 Venice CPU σας. Το τελευταίο stage περιλαμβάνει ένα 3D benchmark και συγκερκιμένα το 3DMark06, όπου με την βοήθεια του Core 2 Q6600 και μιας GPU θα πρέπει να καταφέρετε το καλύτερο δυνατό σκορ.

Να θυμίσουμε ότι η Ελληνική ομάδα HwBox Hellas O/C Team κατάφερε στα δύο προηγούμενα Warm-Ups την πρώτη θέση χάρη στην πολύτιμη βοήθεια των μελών της.

Edited by chris2005dim
Link to comment
Share on other sites

After a double clear Team Cup warm up victory of HwBox Hellas O/C Team, we are eagerly waiting to see teams challenge the big favorites of this round. Plenty of strong overclocking teams are gearing up to take the overclocking crown from Greece!

Ωχ ωχ μας περιμένουν με τα γιαταγάνια γιατί είμαστε οι φαβορίτες...σπέρνουν την διχόνοια για εμάς :hehe:

Σε αυτό το Cup να σηκώσουμε scores τα τελευταία 30 Sec :hehe:

Εγώ πάντως [true fact] διατηρώ σφραγγισμένες BH-5 Kingston εδώ και καιρό! :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now