MetallicGR

MSI R9 290X Lightning, conflict με τον Catalyst 14.3

Recommended Posts

[NEWS_IMG=MSI R9 290X Lightning, conflict με τον Catalyst 14.3]http://www.hwbox.gr/images/news_images/lightning.jpg[/NEWS_IMG] Όσοι είστε κάτοχοι της συγκεκριμένη κάρτας γραφικών τότε απλά μην εγκαταστήσετε τον Catalyst 14.3 Beta!

Ο λόγος αναρτήθηκε σε αρκετά sites του εξωτερικού συμπεριλαμβανομένου και του Wccftech το οποίο μιλά για πλήρη απενεργοποίηση των δύο ανεμιστήρων των 90mm της R9 290X Lightning μετά την ενημέρωση του display driver στην έκδοση 14.3 αφήνοντας μόνο τον κίτρινο, διαμέτρου 80mm να τρέχει στο 30%. Οι συνέπειες είναι καταστροφικές ειδικά όταν η κάρτα μπει σε 3D mode.

Όπως γνωρίζουμε μέχρι στιγμής η MSI είναι ενήμερη για το γεγονός -το οποίο παρεμπιπτόντως δεν επηρεάζει καμία άλλη κάρτα- και εργάζεται στην επίλυσή του. Σε κάθε περίπτωση, εάν είστε ένας από τους (τυχερούς) κατόχους της συγκεκριμένης υλοποίησης, δείτε εάν οι ανεμιστήρες της κάρτας βρίσκονται σε λειτουργία και μείνετε μακριά από τον 14.3 Catalyst μέχρι να υπάρξει επίσημη λύση από την MSI.

[img_alt=MSI R9 290X Lightning, conflict με τον Catalyst 14.3]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums376-picture24838.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

LOL!!!!

Σημερινό φρεσκότατο.

MSI R9 290X Lightning Review - Tom's Hardware

MSI R9 290X Lightning Review: The Right Way To Cool Hawaii :victorious:

και βέβαια έχουν χρησιμοποιήσει τους 14.2 χωρίς να σχολιάζουν το γιατί δεν χρησιμοποίησαν τους 14.3. :greedy_dollars:

Την έκανε πάλι η MSI.

Link to comment
Share on other sites

Γιατί οι μετρήσεις και ολόκληρη η προετοιμασία του review δεν ξέρεις πότε έχουν γίνει, ούτε εάν είναι στην πολιτική του εκάστοτε site να χρησιμοποιεί beta drivers. Μην τα παραλέμε.

Link to comment
Share on other sites

Τα reviews της 295Χ2 ήταν ήδη έτοιμα για την παρουσίαση της κάρτας στις 8 του μήνα με τον 14.3 beta. Δεδομένου ότι ακόμα και νεώτεροι beta drivers μπορούν να δίνουν επιπλέον επιδόσεις εδώ και εκεί, αμφιβάλλω να μην ζητάνε οι κατασκευαστές από τόσο μεγάλα sites να χρησιμοποιούν τους latest drivers. Αν μάλιστα κάποιο site δεν χρησιμοποιήσει τους τελευταίους οδηγούς στα σχόλια πάντα θα υπάρξουν κάποιοι που θα εκφράσουν αντιρρήσεις για αυτή την επιλογή.

Δεν διαφωνώ με το σχόλιό σου, απλά το θεωρώ το λιγότερο πιθανό σενάριο από τα δύο, όπου το δεύτερο είναι πολύ απλά "Μην χρησιμοποιήσετε τους 14.3 με αυτή την κάρτα".

Link to comment
Share on other sites

Όταν έχεις 5-10 δείγματα για reviews άλλο priority θα δώσεις να τελειώσεις το κείμενο για την 295 κι να προλάβεις το μεγάλο launch κι άλλο για την Lightning (αν έχεις κάνει από πριν τις δοκιμές φυσικά) ;)

Link to comment
Share on other sites

Κρίμα πάντως αν την πάτησε κανένας από τον driver..εντάξει να κάνεις oc και να της αλλάζεις τα φώτα στο ρεύμα οκ αλλά να καίγεται από driver αμαρτία!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now