katsu

Νέοι ήρωες στο Heroes of the Storm

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέοι ήρωες στο Heroes of the Storm]http://www.hwbox.gr/images/news_images/strategy2.jpg[/NEWS_IMG]Κι άλλοι χαρακτήρες για να διαλέξουμε.

Τέσσερις νέους χαρακτήρες ανακοίνωσε στο PAX East η Blizzard, ότι θα κάνουν σύντομα την εμφάνισή τους στο δικός της battle arena, Heroes of the Storm. Πρώτη είναι η Li Li, ένα pandaren κατευθείαν από το WoW, στο ρόλο του support hero που ακολουθείται από άλλους δύο χαρακτήρες από το ίδιο franchise, την fairy dragon Brightwing και τον Murky το murloc. O Brightwing αναλαμβάνει το ρόλο του healer, ενώ διαθέτει και δυνατότητα teleport αλλά και το πολυαγαπημένο polymorph. O Murky από την άλλη είναι ένας λιγότερο συμβατικός ήρωας. "Ο Murky πρόκειται να πεθαίνει ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ" δηλώνει η Blizzard. Δεν το βάζει κάτω όμως. Μπορεί να τοποθετεί αυγά στο χάρτη, και όταν πεθαίνει, κάνει απευθείας respawn από το αυγό.

Ο τελευταίος χαρακτήρας που παρουσιάστηκε, έρχεται από τον κόσμο του Starcraft. Πρόκειται για την Zagara, μία zerg broodmother, η οποία θα αφήνει κάτω Creep Tumours που εξαπλώνουν Zerg Creep, ενισχύοντας την ταχύτητα της ίδιας αλλά και των summon της. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιεί τα Nydus Worms και να πηδά από το ένα σημείο του χάρτη στο άλλο, κάνοντας επίθεση σε πολλά μέτωπα. Τέλος, η εταιρία ανακοίνωσε ότι προς στιγμήν βρίσκονται υπό ανάπτυξη οι χαρακτήρες Sylvanas, Chen και Kael'thas.

<iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/vNIAj8u63VU" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

<iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/pTIVP8ZPXSg" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

[img_ALT=Νέοι ήρωες στο Heroes of the Storm]http://www.hwbox.gr/members/2140-albums89-picture24862.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now