katsu

Το πρώτο DLC του Titanfall

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το πρώτο DLC του Titanfall]http://www.hwbox.gr/images/news_images/fps3.jpg[/NEWS_IMG]Και καταφτάνει αυτό το Μάιο.

Το DLC θα έχει το όνομα Expedition και η ιστορία του τοποθετείται μετά το multiplayer campaign. Τρεις νέοι χάρτες θα προστεθούν. Ο πρώτος, με όνομα "Swampland", θα καλύπτεται από τα ερείπια "αρχαίας εξωγήινης τεχνολογίας", ενώ τα δέντρα θα χρησιμεύουν για wall running. Ο δεύτερος χάρτης, με όνομα "Runoff" θα περιέχει νερό, και ο τρίτος ονομάζεται "War Games" και βασίζεται πάνω στο training simulator του παιχνιδιού.

Επιπλέον, η Respawn, ανακοίνωσε στο πάνελ της στο PAX East ότι ετοιμάζονται free updates που θα περιλαμβάνουν νέες burn cards και multiplayer modes. Επίσης πειραματίζονται με την αφαίρεση του HUD για video capture, καθώς και την εισαγωγή άλλων λειτουργιών, όπως τη δυνατότητα να προσαρμόσουμε το titan μας όπως επιθυμούμε, rankings και καθημερινά challenges. Τέλος, η εταιρία ανακοίνωσε ότι δοκιμάζουν κάτι που οι ίδιοι καλούν: "rifts or variants", που θα αλλάζει τα ήδη υπάρχοντα modes. Θα κυκλοφορούν για μία ή δύο εβδομάδες, και αν υπάρχει μεγάλη απήχηση στους παίχτες θα γίνονται μόνιμα.

[img_ALT=Το πρώτο DLC του Titanfall]http://www.hwbox.gr/members/2140-albums89-picture24861.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now