MetallicGR

Νέες ενδείξεις για το μέγεθος του iPhone 6

Recommended Posts

Αν είναι πάντως 4.7" με τέτοιο bezel θα βγει αρκετά μεγάλο.

Κατά τ' άλλα ειρήνη ημίν, ας μην συνεχίσει άλλο αυτό το τροπάρι με τα iphone και τα Android. Χθες αγόρασα σε ένα φίλο μου iPhone 4S 16GB μεταχειρισμένο από insomnia, στη πένα, 250?. Ο λόγος; Το παιδί ήταν με 3GS από παλιότερα για κάμποσα χρόνια, μετά αγόρασε το 4άρι 16GB μεταχειρισμένο από τον [MENTION=1118]venisk[/MENTION] και αφού το έριξε και το 'σπασε ~2 χρόνια μετά, με παρακάλεσε να του βρω ένα φθηνό 4/4S γιατί απλά τον έχουν βολέψει τόσα χρόνια. Του είπα ότι παίρνει πολλά android με 250? που έχουν και μεγαλύτερη οθόνη και το ένα και το άλλο. Μου είπε δεν είναι θέμα οθόνης, είναι θέμα "ότι το κινητό με βόλεψε, το συνήθισα και απλά δεν ήθελα άλλο".

Προσπάθησα να τον πείσω λίγο και για τα Windows Phone 8, που του άρεσαν απλά του φαινόταν λίγο μπερδεμένα εκ πρώτης όψεως. Δεν άλλαζε γνώμη, χωρίς βέβαια να έχω πρόβλημα. O καθένας με ό,τι βολεύεται. Τώρα ψάχνεται και ο αδερφός του για 4S, ζήλεψε. Είχε το 3GS παλιά κι αυτός αλλά το σακάτεψε και από τότε είναι με ότι φθηνό Android βρίσκει :hehe:

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Πες όμως την κατάσταση του iphone 4 μου όταν το αγόρασε ο φίλος σου!! 11 μηνών και ήταν όπως όταν άνοιξε απο τ κούτα! Μα ειρήνη έχουμε τώρα αν κάποιοι παρεξηγούνται πρόβλημά τους ας πάνε με φίλους τους π έχουν όλοι iphone ή android κ ας βρίζουν τα αντίπαλα στρατόπεδα..εδώ θα ακούγονται όλα αρέσουν δεν αρέσουν :)

Link to comment
Share on other sites

Μα δεν είπα εγώ ότι ήταν σε κακή κατάσταση μωρέ, απλά ανέφερα ότι το είχε πάρει μτχ από σένα. 2 χρόνια μια χαρά το είχε και αυτός το κινητό, μέχρι που του έπεσε καταλάθως από σχετικά μεγάλο ύψος και απεβίωσε :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now