MetallicGR

Έρευνα σχετικά με τα unplayed games του Steam

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Έρευνα σχετικά με τα unplayed games του Steam]http://www.hwbox.gr/images/news_images/steam1.jpg[/NEWS_IMG] Μετά από σχετική έρευνα, ένα μεγάλο ποσοστό χρηστών του Steam δεν έχουν καν ξεκινήσει κάποιο από τα αγορασμένα games.

Συγκεκριμένα στην δημοφιλή υπηρεσία υπάρχουν περί τα 172 εκ. -προσβάσιμα από τον καθένα- προφίλ όπου φαίνονται οι πληροφορίες για τα games τους. Εκεί οι συντάκτες του ArsTechnica είδαν πως το 36% των -νόμιμα φυσικά- αγορασμένων games δεν έχουν κάν ξεκινήσει! Στην ίδια έρευνα φάνηκε πως το game με τα περισσότερα downloads (ή με τους περισσότερους κατόχους) είναι το DoTA 2 με 25 εκ. χρήστες με το Team Fortress 2 να ακολουθεί με 20 εκ. χρήστες, ενώ τα top games που δεν έχουν τρέξει, αλλά εξακολουθούν να είναι αγορασμένα είναι τα Half-Life 2: Lost Coast και Half-Life 2: Deathmatch.

[img_alt=Έρευνα σχετικά με τα unplayed games του Steam]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums379-picture24870.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Η steam δεν δίνει τέτοια στοιχεία, I doubt για τούτη την έρευνα...

"The report comes from Ars Technica site which used a random sample of approximately 172 million publicly accessible Steam profile pages..."

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now