MetallicGR

Η Toshiba ανακοινώνει νέες microSD κάρτες μνήμης

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Toshiba ανακοινώνει νέες microSD κάρτες μνήμης]http://www.hwbox.gr/images/news_images/toshiba1.jpg[/NEWS_IMG] Η Toshiba εισάγει τις νέες ταχύτατες microSD κάρτες μνήμης της που στόχο έχουν να αγγίξουν την κορυφή.

Η διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία προχώρησε στην ανακοίνωση των νέων καρτών μνήμης της microSD που προσφέρουν έως και 260 MB/s και 240 MB/s για ανάγνωση και εγγραφή αντίστοιχα για την έκδοση των 64GB πράγμα που θα ευχαριστήσει τους enthusiasts σε σχετικές κατηγορίες όπως 4K video. Βέβαια η χρήση τους εξαπλώνεται σε πολλές συσκευές όπως tablets αλλά και smartphones δίνοντας την δυνατότητα για αποθήκευση δεκάδων ωρών HD video. Οι διαθέσιμες χωρητικότητες ξεκινούν από τα 32GB και τερματίζουν στα 64GB, (βλ. πίνακα).

Τα πρώτα δείγματα σύμφωνα με την εταιρεία θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται από αυτές τις ημέρες ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα εδώ.

[img_alt=Η Toshiba ανακοινώνει νέες microSD κάρτες μνήμης]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums379-picture25001.jpg[/img_alt]

[img_alt=Η Toshiba ανακοινώνει νέες microSD κάρτες μνήμης]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums379-picture25002.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now