MetallicGR

Ανακοινώθηκε το GRID: Autosport

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ανακοινώθηκε το GRID: Autosport]http://www.hwbox.gr/images/news_images/racing2.jpg[/NEWS_IMG] Λίγα 24ωρα μετά την δημοσίευση σχετικού teaser trailer, η Codemasters ανακοίνωσε και επίσημα το νέο μέρος της δημοφιλούς σειράς racing τίτλων GRID.

Η Codemasters δημοσίευσε τα πρώτα επίσημα στοιχεία και τις πρώτες εικόνες που μπορείτε να δείτε στο σχετικό blog post της. Από αυτά ξεχωρίζουν οι εξής πληροφορίες: - To νέο game στοχεύει στο να επαναφέρει το franchise στις "ρίζες" του. - Επιστρέφει ένα πιο original σύστημα handling των αυτοκινήτων, ωστόσο η εταιρεία τονίζει ότι δεν πάμε σε λογική πλήρους emulation. - Θα υπάρχουν αρκετές τοποθεσίες (22 συνολικά) και 100 πίστες. Σε αυτές περιλαμβάνονται αυτές των Hockenheim, Sepang, San Francisco, Jarama και Yas Marina. - Θα υποστηρίζεται ένα πλήρες multiplayer κομμάτι με αρκετά modes. - Από την Τρίτη 23 Απριλίου θα αρχίσει η δημοσίευση περισσότερων πληροφοριών. Μάλιστα, η Codemasters σημειώνει ότι αύριο θα κάνει την εμφάνισή της και η πρώτη ομάδα που θα σημάνει την επιστροφή κάποιων "φίλων από τα παλιά". Όλα αυτά επιβεβαιώνουν τις φήμες που είχαμε περί ανακοινώσεων για επερχόμενους τίτλους από τα λεγόμενα του community manager Lee Williams.

Σε ό,τι αφορά το online κομμάτι, ο τίτλος θα προσφέρει racing clubs, εβδομαδιαίες προκλήσεις, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείψουν και τα raceNet leaderboards. Επίσης θα υπάρχουν 5 στυλ αγώνων, 22 περιοχές και 100 πίστες. Αναμένουμε επίσημη επιβεβαίωση και την ακριβή ημερομηνία διάθεσης.

Το GRID Autosport θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουνίου για PC, PS3 και Xbox 360. Μαζί ήρθε και το πρώτο επίσημο trailer που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια:

<iframe width="800" height="480" src="//www.youtube.com/embed/I5RIoJgfQJg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

[img_alt=Ανακοινώθηκε το GRID: Autosport]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums379-picture25056.jpg[/img_alt]

[img_alt=Ανακοινώθηκε το GRID: Autosport]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums379-picture25057.jpg[/img_alt]

[img_alt=Ανακοινώθηκε το GRID: Autosport]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums379-picture25058.jpg[/img_alt]

[img_alt=Ανακοινώθηκε το GRID: Autosport]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums379-picture25059.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Πολύ arcade όλα τα racing της codemasters... να δουμε αν αυτό έχει να πει κάτι.

Το rFactor δεν παίζει πλέον με καινούριο OS και drivers... I miss it! Περιμένω λίγο για να τσιμπήσω το rF2.

To Asseto Corsa αρκετά καλό θα έλεγα για την beta του.

[MENTION=1118]venisk[/MENTION] G27 ε? Καμία σχέση με την Momo Racing μου...

Link to comment
Share on other sites

@venisk G27 ε? Καμία σχέση με την Momo Racing μου...

Υπάρχουν όμως και πολύ καλύτερες από την g27! Είναι φανταστική αλλά για λίγα πράγματα κουνάει πολύ η 3014 πάνω στο γραφείο και αγχώνομαι :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχουν όμως και πολύ καλύτερες από την g27! Είναι φανταστική αλλά για λίγα πράγματα κουνάει πολύ η 3014 πάνω στο γραφείο και αγχώνομαι :hehe:

Επειδή έχεις διπλούς ρότορες (νομίζω), καμία σχέση το feedback που δίνει η συγκεκριμένη. Ναι γενικά θέλει στιβαρή κατασκευή... αλλά την λατρεύω.

Καλύτερα τιμόνια σαφώς...στα 400? :hehe: Εξ' όσον γνωρίζω μόνο η Thrustmaster T500 είναι καλύτερη αλλά και καμια 100άρα πιο ακριβή από την G27. Δεν παίζεται στα λεφτά της...

Που το δοκίμασες και δεν παίζει;

Assetto corsa λέει... έχει πολύ καλά physics διάβασα.

Το πρόβλημα το έχω εδώ και τουλάχιστον 2 χρόνια, σε διάφορα win7 & win8 μηχανήματα. Αλλά δεν ασχολούμαι πλέον, και η μηχανή γραφικών είναι παλιά και γενικά το παιχνίδι δείχνει την παλαιότητα του.

Στο Asseto γενικά το όλο experience είναι πολύ καλό, κοντά στα επίπεδα του rF. Αλλά είναι ακόμα στην early access του steam και δεν έχει πολύ ποικιλία σε αμάξια και πίστες.

Και το rF2 για να ακριβολογώ, ακόμα δεν έχει το development.

Link to comment
Share on other sites

Ωραία ωραία άντε ν δουλέψει λίγο η g27!

Α ρε assφαρδε, πόσο πολύ σε ζηλεύω, θα την ήθελα κάργα αυτή την τιμονιέρα :D

Ωραίο το GRID 2 αλλά κάπως βαρετό μετά από ένα σημείο. Πήγα μέχρι τα μέσα της Season 4 και απ' ότι είδα στο internet είχε ακόμα μία season. Μακάρι να κάνουν λίγο πιο εύκολο το customization του αυτοκινήτου, κουράζει όπως το είχαν στο 2.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now