MetallicGR

Εμφανίστηκε το υποτιθέμενο nVidia Shield 2

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Εμφανίστηκε το υποτιθέμενο nVidia Shield 2]http://www.hwbox.gr/images/news_images/nvidia3.jpg[/NEWS_IMG] Διέρρευσε στο διάσημο Antutu benchmark η συσκευή που φημολογείται πως είναι το νέο Shield της nVidia.

Τα αποτελέσματα δείχνουν μια συσκευή με το Tegra K1 SoC στα 2,5 GHz με μια Kepler GPU 192 πυρήνων CUDA συνοδευόμενο από 4GB RAM. Επίσης στα φημολογούμενα χαρακτηριστικά προστίθεται η 16GB εσωτερική μνήμη, η οθόνη ανάλυσης 1440x810, η μπροστινή κάμερα 0.3 mp αλλά και το Android 4.4.2 KitKat λειτουργικό σύστημα. Εδώ να τονίσουμε πως όλα τα παραπάνω αποτελούν ακόμη φήμες καθώς δεν έχει ανακοινωθεί κάτι από πλευράς nVidia.

[img_alt=Εμφανίστηκε το υποτιθέμενο nVidia Shield 2]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums379-picture25120.jpg[/img_alt]

[img_alt=Εμφανίστηκε το υποτιθέμενο nVidia Shield 2]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums379-picture25119.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω γιατί τόσος αρνητισμός, εμένα το Shield μ'αρέσει από πολλές απόψεις.

Το πρώτο δεν πήγε άπατο, αλλά σίγουρα η nVidia δεν έχει την δυναμική των Sony και Nintendo για να σπρώξει μεγάλες ποσότητες συσκευών.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now