MetallicGR

Microsoft, τα νέα Windows θα έρχονται και σε Cloud έκδοση

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Microsoft, τα νέα Windows θα έρχονται και σε Cloud έκδοση]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft.jpg[/NEWS_IMG] Νέες φήμες έρχονται στην επιφάνεια αναφορικά με τα επερχόμενα Windows, με την MS να δουλεύει και σε μια Cloud έκδοση.

Σύμφωνα με αρκετές πηγές του διαδικτύου, η Microsoft δουλεύει σε μια Cloud based έκδοση του επερχόμενου λειτουργικού της η οποία θα διατίθεται δωρεάν με μερικά κλειδωμένα χαρακτηριστικά τα οποία θα μπορούν να ενεργοποιηθούν με την πληρωμή κάποιου ποσού. Επίσης λέγεται πως θα απαιτείται συνεχής σύνδεση στο διαδίκτυο -όπως και είναι επόμενο για ένα cloud based λειτουργικό σύστημα.

Το Leak δημοσιεύτηκε από τον Wzor, γνωστό και για παλιότερα leaks αναφορικά με το λειτουργικό της Microsoft, όπως το Update 1 των Windows 8.1.

[img_alt=Microsoft, τα νέα Windows θα έρχονται και σε Cloud έκδοση]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums379-picture25121.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

σε μια τριετια θα εχει csgo @ linux και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ στα παραθυρα!

***edit

βασικα την επομενη μερα που θα βγει official csgo @linux , windows --> uninstall

Ναι ναι!

Αυτά τα διαβάζω τα τελευταία 10 χρόνια και ακόμα δεν το έχω δει να συμβαίνει!

Link to comment
Share on other sites

Βασικά τα Windows θα γίνουν εξαιρετικά επικίνδυνα για το Linux όταν και εφόσον η MS υιοθετήσει σωστή στρατηγική, με τον νεο CEO πιστεύω οτι θα γίνει πολύ ποιο γρήγορα από οτι φαντάστηκα. Πάντως το Ubuntu 14.04 είναι υπέροχο, η προσπάθεια στο Linux είναι πολύ δυνατή.

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα η MS θα ανασκουμπωθεί και θα δούμε δωρεάν ή σχεδόν-δωρεάν εκδόσεις των Windows για τον home user. Δεν είναι το θέμα να πάρει τα 50 ευρώ της άδειας. Το θέμα είναι να κρατήσει την συντριπτική βάση των χρηστών στην μεριά της και τα λεφτά βγαίνουν μετά και αλλιώς...

Edited by caution
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now