MetallicGR

Project CARS, νέο trailer και επίσημη Release Date

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Project CARS, νέο trailer και επίσημη Release Date]http://www.hwbox.gr/images/news_images/racing1.jpg[/NEWS_IMG] Το μοναδικό driving simulator της Slightly Mad Studios επιστρέφει με νέο trailer αλλά και με την επίσημη ημερομηνία διάθεσης.

Το studio, γνωστό από τα παρόμοιων -ως προς τα γραφικά- παιχνιδιών Need for Speed Shift & Shift 2: Unleashed, ανακοίνωσε περισσότερα στοιχεία για την έκδοση του Project CARS, του επερχόμενο driving simulator που χρηματοδοτείται αποκλειστικά από την κοινότητά του. Στο trailer που δημοσιεύτηκε, βλέπουμε footage από το gameplay που μας δίνει μια γεύση από το τί θα περιμένουμε τον Νοέμβριο όπου και θα εμφανιστεί στην αγορά.

Ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος σε PS4, Xbox One, Wii U και PC ενώ θα υποστηρίζει και το Project Morpheus VR headset της Sony. Παράλληλα αναμένουμε -πάντα με βάση τα όσα έχουμε δει από την ανάπτυξη του τίτλου- ένα heavy GPU intensive παιχνίδι που θα αναδείξει τις διαφορές των κονσολών έναντι των PCs.

[video=youtube;zBLMscFP5ec]

[img_alt=Project CARS, νέο trailer και επίσημη Release Date]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums379-picture25126.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now