MetallicGR

VisionTek mSATA SSD enclosure για τον δρόμο

Recommended Posts

[NEWS_IMG=VisionTek mSATA SSD enclosure για τον δρόμο]http://www.hwbox.gr/images/news_images/visiontek.jpg[/NEWS_IMG] Η γνωστή εταιρεία VisionTek ανακοίνωσε ένα νέο mSATA SSD enclosure για να πάρετε μαζί τον mSATA δίσκο σας!

Η λύση της VisionTek είναι απλή και εύχρηστη καθώς επιτρέπει την εγκατάσταση ενός mSATA δίσκου ενώ με το παρεχόμενο καλώδιο SuperSpeed USB 3.0 μπορείτε να τον συνδέσετε σε κάποια κατάλληλη θύρα του υπολογιστή. Παράλληλα η εταιρεία διαθέτει μαζί με το enclosure και mini κατσαβίδι για την εγκατάσταση ενώ φυσικά δεν χρειάζονται drivers καθώς είναι plug n play.

Η εταιρεία εγγυάται ταχύτητες που φτάνουν τα 600 MB/s σε ένα SSD enclosure με τιμή $29,99 που δεν χρειάζεται επιπλέον παροχή ρεύματος ενώ μπορεί να συνδυαστεί και με τους mSATA SSDs της εταιρείας που ξεκινούν από τα $74.99 και αγγίζουν τα 480GB σε χωρητικότητα.

[img_alt=VisionTek mSATA SSD enclosure για τον δρόμο]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums379-picture25139.jpg[/img_alt]

[img_alt=VisionTek mSATA SSD enclosure για τον δρόμο]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums379-picture25140.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now