promarkop

Επιλογή τροφοδοτικού για το σύστημα

Recommended Posts

τελος παντων, μην δραματοποιουμε το θεμα!

αν η evga ειχε θεμα με τα τροφ/κα θα το χε κλεισει το μαγαζακι της απο καιρο και θα ειχε γινει τρελος ντορος, πραγμα το οποιο σημαινει πως τα παει καλα ακομα..

το θεμα ειναι σε τι κομματι θα πεσεις..ολα ειναι θεμα τυχης παιδες!

απο την στιγμη που συνεργαζεται με τοσους(ευτυχως με ποιοτικους oem)oem ειναι δυσκολο να εχει την εποπτεια σε ολα της τα προιοντα.

τυχαινουν σκαρτες παρτιδες αλλα και καλες, η μακροχρονια εγγυηση ομως σιγουρα αξιζει την επιλογη τους ;-)

Link to comment
Share on other sites

Ωραία πράματα...

Είναι ακριβώς το ίδιο με της SuperFlow, μόνο που το SuperFlow έχει διαφορετικά Modular PIN, συν ότι σε αυτό είναι φωτιζόμενα.

Μην αγοράσεις όμως το EVGA απλά γιατί γράφει EVGA ( ; ) και ας είναι κατασκευή της SuperFlow. Είμαι κάπου λάθος;

Edited by fedox
Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα παιδια,

απ´οτι φαινεται παω κι εγω για νεο psu. Ερχομαι απο ενα ΑΧ corsair 850 (80 gold κι ολα αυτα....). Σκεφτομουν το νεο ΑΧ860 της ιδιας (το απλο οχι το "i") αλλα με βαλατε σε σκεψεις λογω του "ποιοτητας κατασκευης" κλπ. Τα ΑΧ της corsair αν δεν κανω λαθος ειναι seasonic rebranded. Επισης ολος αυτος ο ντορος με το coil whine τι ειναι; Γνωριζω τι ειναι ο θορυβος και ξερω καλα οτι συχνα αν οχι παντα με φτανει στο σημειο να γινομαι εξω φρενων. Τι θα προτεινατε εσεις αντι για corsair στα 850; Αυτο εχει επτα χρονια αρα μαλλον κατι παει πλεον ε;

Για την ιστορια ειμαι σε 2500κ με την corsair a70 πανω, sapphire 6950 1gb, 8gb corsair vengance low profile, gigabyte z78x ud3, στο haf932 με τους στοκ fans του. Για 3.5 χρονια δεν ειχα προβλημα εκτος απο κατι που προεκυψε το φλεβαρη του 2013 με τις βροχες στην αθηνα που εσκασε το τσιπακι του δικτυου στη μητρικη και εβαλα καρτα δικτυου αλλα κατα τα αλλα οκ. Μεχρι χτες επαιζα bf4 χωρις προβλημα και χωρις την αναγκη να κατεβασω ρυθμισεις στα γραφικα, χεχε. Μια φορα πριν πολυ καιρο... Προσπαθησα να ανοιξω τον pc και πηρε μπροστα αλλα πριν τον ηχο που κανει εσβηνε και ανοιγε μονος του κλπ. Αυτο πεντε φορες. Τα κλεινω ολα, αποσυνδεω, παταω και κραταω πατημενο το on για μερικα δευτερα και επειτα ολα στη θεση τους. Αναβω και ολα οκ. Τελη δεκεμβρη το ιδιο αλλα ξανα η ιδια διαδικασια και ολα οκ. Σημερα γυρναω σπιτι και λεω ωραια θα χαλαρωσω στον pc (και οντως ειχα ζορικη μερα...). Ανοιγω router και monitor, παταω και το on στο pc και.... Ανοιγει και σε πεντε εξι δευτεα κλεινει. Ανοιγει μονος του σε λιγο και ξανα κλεινει και αυτη η δουλεια για κανα λεπτο οσο το κοιτουσα και γελουσα απο τα νευρα μου. Δοκιμασα τα παντα (νομιζω) και συνεχιζει να κανει το ιδιο ακομα και τωρα. Ακομα και μετα απο τρεις ωρες που ηταν κλειστος, τον ανοιγω και ξανα το ιδιο. Νομιζω οτι μαλλον ειναι το psu εσεις (ξερετε καλυτερα) τι πιστευετε; Σκεφτομαι να παρω και ενα ssd τώρα αν με παιρνει οικονομικα για να βαλω τα windows και ισως κανα παιχνιδι. Μεχρι 120 gb.

Συγνωμη που χαλαω το ποστ απλα βρηκα καποια πραγματα που γραψατε να με ενδιαφερουν και νομιζω θα ηταν καλυτερα εδω απο το να γραφω αλλου για κατι κοινο. Τωρα αν θελετε περισσοτερες πληροφοριες πειτε μου να σας απαντησω. Αν εχετε καμια προταση για ssd και δεν ειναι θεμα να γρψετε εδω, θα το εκτιμουσα. Ελεγα να παω Πεμπτη να τον δωσω για ελεγχο και ισως Παρασκευη ή Σαββατο να καταληξω σε κατι αναλογα το τι θα μου πουν.

Edited by Vehendar
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now