katsu

Rise of Incarnates από την Bandai Namco

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Rise of Incarnates από την Bandai Namco]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action5.jpg[/NEWS_IMG]Ένα free-to-play fighting game.

Αν και το PC δεν είναι η πλατφόρμα που προτιμούν οι εταιρίες για να λανσάρουν fighting games, η Bandai Namco κάνει την κίνησή της με το Rise of Incarnates. Αν και η εταιρία είναι γνωστή για τα Tekken και Soul Calibur, το συγκεκριμένο παιχνίδι διαφέρει από τα αδέρφια του. Θα χρησιμοποιεί “unfettered 3D combat", όπου ομάδες των δύο θα τρέχουν, θα πετάνε και θα μάχονται μέσα σε κατεστραμμένες πόλεις. Θα δείτε και από το trailer ότι δεν θα περιοριζόμαστε σε ένα 2D πεδίο μάχης αλλά θα μπορούμε να τρέχουμε ελύθερα σε ένα μεγάλο περιβάλλον, όπως και στα Naruto και GunZ games.

Αν σας κίνησε το ενδιαφέρον μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο Rise of Incarnates Alpha στο επίσημο site του παιχνιδιού, αλλά και να ψάξετε περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση και τους χαρακτήρες. Η εταιρία ανακοίνωσε ότι η κυκλοφορία τοποθετείται στο τελευταίο κομμάτι του 2014.

<iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/lksRP845A9M" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now