Recommended Posts

[NEWS_IMG=AMD Catalyst 14.4 WHQL Display Driver]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd1.jpg[/NEWS_IMG] Μετά από τον 13.12 WHQL display driver της εταιρείας που ήρθε πριν από 4 μήνες, έρχεται ο 14.4 WHQL με αρκετές βελτιώσεις.

Ο display driver παρέχει πλήρη υποστήριξη για την νέα R9 295X2 διπύρηνη κάρτα γραφικών ενώ παράλληλα θα φέρει βελτιώσεις στο frame-pacing του Crossfire σε μια σειρά από παιχνίδια. Βέβαια δε λείπει και η πλήρης υποστήριξη για το OpenGL 4.4 API καθώς και αρκετά bug fixes στο Mantle API.

Όσον αφορά τις βελτιώσεις στο frame pacing του Crossfire, η εταιρεία βελτίωσε τις επιδόσεις του Crysis 3 αλλά και το scaling με τρεις και τέσσερις κάρτες γραφικών. Ανάλογες βελτιώσεις δέχεται και το Anno 2070 οι οποίες μάλιστα αγγίζουν τα 34%. Επίσης μεταξύ των games που δέχτηκαν βελτιώσεις προστίθεται και το Titanfall, το Metro Last light και το Battlefield 4.

Windows 8/7/Visa 64-bit

Windows 8/7/Vista 32-bit

Windows XP 32-bit and 64-bit

[img_alt=AMD Catalyst 14.4 WHQL Display Driver]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums388-picture25303.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Τους έβαλα μετά από γερό unistall. Για κάποιο λόγο το pc μου πλέον μπουτάρει ταχύτερα νομίζω.

Ιεεεεα :)

ρεεεεεε, ζε λεωω το συστημα πεταειιιι!!!

φωτια εχει βγαλει χαχαχα

Link to comment
Share on other sites

Πιο πολύ με προβληματίζει που δεν λέει πουθενά vista... και οι προηγούμενοι είχανε τρελό θέμα... Θα κάτσω να ξαναδώ ένα ένα τα benchmarks σε όλα τα λειτουργικά με αυτούς...

Link to comment
Share on other sites

μολις τους κατεβασα για xp...για να δουμε τι νεο μας φερνει:)

edit: τους τσεκαρα στο συστημα της υπογραφης στο left4dead(με το οποιο ασχολουμαι περισσοτερο λογω multi) και βλεπω στο gpuz 100% συνεχομενη χρηση, ενω πριν ηταν μεταξυ 94-97%. in game 5fps+ στα min, επιτελους παρατηρω οτι μετα απο 7 χρονια απο την αγορα της καρτας, μπορω να παιξω με ολα στο full και 2x msaa στα 30-40 avg και 1366χ768 αναλυση...κατεβασα το AA στο 0 και εχω 55-70 avg :)

με τους drivers της amd, ειχα αντιμετωπισει σοβαρα προβληματα stuttering(στο l4d αναφερομαι παντα) στο παρελθον, τα οποια προβληματα λυθηκαν με τους περσινους 13.4 drivers. φετος λοιπον, βλεπω πως ασχοληθηκαν ακομα περισσοτερο με εκεινη την γενια gpu...μπραβο τους που ακομα δεν εχουν ξεχασει και εμας τους ρετρολαγνους!

Edited by dragontech
Link to comment
Share on other sites

όπα τους έβαλες σε xp????

εγώ ακόμα προσπαθώ αλλά δεν...

edit:τώρα είδα ότι δεν είσαι με 290-290χ οπότε οκ...

προσπαθησα να βρω drivers για 290-290χ αλλα δεν βρηκα κατι επισημα, μονο για 7790 και 260χ ..προφανως δεν ενδιαφερονται να ασχοληθουν με xp για λογους ασυμβατοτητας.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now