Recommended Posts

[NEWS_IMG=Swiftech Komodo-NV LE (Luxury Edition) VGA waterblock]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general3.jpg[/NEWS_IMG] Η Swiftech αποκαλύπτει ακόμη ένα προϊόν για να ψύξετε την κάρτα γραφικών σας.

Ο λόγος για το Komodo-NV LE (Luxury Edition) VGA waterblock, ένα waterblock με υποστήριξη για τις high end GPU της nVidia και συγκεκριμένα των GeForce GTX Titan, Titan Black, GTX 780, και GTX 780 Ti. Η σχεδίαση επιτρέπει στο ψυκτικό υγρό να περνά από τα πιο κρίσιμα components όπως GPU, VRM και RAM για μεγαλύτερη αξιοπιστία σε μεγάλους υπερχρονισμούς. Το waterblock συνοδεύεται και από ένα backplate το οποίο επίσης καλύπτει όλη την επιφάνεια της κάρτας γραφικών και διαθέτει βουρτσισμένο τελείωμα ενώ μπορεί να ψύξει τυχών μνήμες στο πίσω μέρος.

Η εταιρεία προσφέρει το waterblock σε τρία χρώματα όπως και το Apogee XL CPU Waterblock: Πράσινο, Κόκκινο, μπλε αλλά και άχρωμο. Επίσης στα σκαριά υπάρχει και υλοποίηση για κάρτες της AMD (Komodo R9 LE) το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα.

[img_alt=Swiftech Komodo-NV LE (Luxury Edition) VGA waterblock]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums388-picture25445.jpg[/img_alt]

[img_alt=Swiftech Komodo-NV LE (Luxury Edition) VGA waterblock]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums388-picture25446.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now