MetallicGR

Shuttle Fanless KS10 NAS με WiFi Hotspot

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Shuttle Fanless KS10 NAS]http://www.hwbox.gr/images/news_images/shuttle.jpg[/NEWS_IMG] Η Shuttle Computer λανσάρει ένα νέο NAS σύστημα με ενσωματωμένη λειτουργία WiFi hotspot.

Το νέο NAS της Shuttle διαθέτει ένα bay 3.5" και είναι ιδανικό για χρήστες που θέλουν να μοιράζουν τα δεδομένα τους σε έναν χώρο. Υποστηρίζει δίσκους έως 4 TB και έχει επίσης θύρες USB για επιπλέον επέκταση με εξωτερικούς δίσκους και εκτυπωτές. Φυσικά η εταιρεία έχει τοποθετήσει και ένα SD card reader για να μεταφέρετε δεδομένα από και προς κάρτες μνήμης.

Η Gigabit Ethernet θύρα προσφέρει ταχύτητες έως 80 Mb/s κατά την ανάγνωση και 60 MB/s κατά την εγγραφή. Παράλληλα η συσκευή είναι μικρή σε διαστάσεις για εύκολη μεταφορά και φύλαξη ενώ δεν απαιτεί ιδιαίτερη ψύξη (fanless). Στα χαρακτηριστικά του προσθέστε επίσης και υποστήριξη για FTP, DLNA και iTunes αλλά και Wake-On LAN, energy efficient ethernet καθώς και scheduler ενώ τα LEDs μπορούν να απενεργοποιηθούν για να μην ενοχλούν σε σκοτεινά δωμάτια.

[mag_thumb=Shuttle Fanless KS10 NAS]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums397-picture25768.jpg[/mag_thumb][mag_thumb=Shuttle Fanless KS10 NAS]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums397-picture25769.jpg[/mag_thumb][mag_thumb=Shuttle Fanless KS10 NAS]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums397-picture25770.jpg[/mag_thumb]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now