MetallicGR

Unreal Tournament δωρεάν υπόσχεται η Epic

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Unreal Tournament δωρεάν υπόσχεται η Epic]http://www.hwbox.gr/images/news_images/fps3.jpg[/NEWS_IMG] Η ομάδα ανάπτυξης της Unreal Engine, Epic, ανακοίνωσε πως ο το επόμενο Unreal Tournament θα είναι δωρεάν.

Free to Play θα είναι το επόμενο το επόμενο Unreal Tournament από την Epic Games, ενώ σύμφωνα με τα λόγια την ίδιας της ομάδας, θα αναπτύσσεται με τη βοήθεια την κοινότητας. Τέλος η μηχανή γραφικών που θα χρησιμοποιηθεί είναι η Unreal Engine 4 με την οποία τρέχουν και τα τελευταία Tech Demos που παρουσίασε η Epic. Η κοινότητα θα ενημερώνεται για το status τους παιχνιδιού μέσω Twitch όπου θα ανεβαίνουν βίντεο (ή streaming) των νέων δυνατοτήτων ενώ ο κώδικας θα "αφεθεί ελεύθερος" και στο GitHub για να το δουν περισσότεροι developers.

[img_alt=Unreal Tournament δωρεάν υπόσχεται η Epic]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums397-picture25928.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

κατι πηρε το ματι μου οτι θα εχει esports orientation , finally ena fast shooter , μακαρι να πετυχει .

κατι σαν το nexus nexius πως το λενε?

Link to comment
Share on other sites

Θα είναι free, όντως αλλά όχι εντελώς. Ότι καινούριο περιεχόμενο δημιουργείται από την κοινότητα θα έχει την τιμή του. Ενώ από τα έσοδά του κάποιο μέρος θα πηγαίνει στην Epic, ενώ τα υπόλοιπα στους δημιουργούς. Αυτό πήρε το μάτι μου.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now