MetallicGR

Τα χαρακτηριστικά των ASRock 9 Series μητρικών

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Τα χαρακτηριστικά των ASRock 9 Series μητρικών]http://www.hwbox.gr/images/news_images/asrock1.jpg[/NEWS_IMG] Η ASRock αποκαλύπτει άφθονα και μοναδικά χαρακτηριστικά στις Intel 9 Series μητρικές της.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, οι μητρικές με τα 9 Series Chipsets και τα Super Alloy Components ήρθαν στην αγορά και έλαβαν πολλά θετικά reviews άμεσα. Με την τεχνολογία Super Alloy της ASRock, τα προϊόντα 9 Series εξοπλίζονται με αρκετά components υψηλής κλάσης που διασφαλίζουν την υψηλή σταθερότητα και αξιοπιστία. Και σαν να μην ήταν αρκετό, υπάρχουν κι άλλα μοναδικά χαρακτηριστικά που εφαρμόστηκαν σε αυτά τα νέα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των Purity Sound™ 2 με τους πυκνωτές Nichicon Fine Gold Series και τους ELNA Audio πυκνωτές στις mainstream μητρικές, την τεχνολογία HDD Saver, το APP Shop και το ASRock Cloud.

Ένα νέο Audio Standard υπηρετεί όλους μας

Η ASRock αναβάθμισε το ενσωματωμένο σύστημα ήχου της σε όλες τις 9 Series μητρικές της. Η Purity Sound™ 2 εξελίχθηκε και πλέον έρχεται μαζί με τους Nichicon Fine Gold Series πυκνωτές, 7.1 κανάλια ήχου με το Realtek ALC1150 audio codec, 115dB SNR DAC με Differential Ενισχυτή, Τεχνολογία Direct Drive, EMI κάλυμμα προστασίας, PCB απομονωμένο από την υπόλοιπη μητρική και DTS Connect. Καθώς οι Nichicon πυκνωτές, είναι αυτό που λατρεύει ο κάθε audiophile και αυτό που περίμενε κανείς να έρθει στα PCs, η ASRock είναι αρκετά πεπεισμένη πως θα ικανοποιήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό enthusiast χρήστη.

Περνώντας στις mainstream Μητρικές της εταιρείας, η ASRock έχει τοποθετήσει τους πυκνωτές ELNA που υπήρχαν σε high end προϊόντα του παρελθόντος. Συγκρινόμενοι με τους τυπικούς πυκνωτές της αγοράς με μεγάλο leakage current που φτάνει τα 300uA, οι ELNA πυκνωτές παρέχουν μόλις 3uA που σημαίνει χαμηλό επίπεδο θορύβου. Με καλύτερο έλεγχο της στάθμης του ήχου, οι ELNA πυκνωτές επιτρέπουν σε όλους να απολαύσουν τον ποιοτικότερο ήχο.

HDD Saver - Φύλαξε την ιδιωτικότητα, ενέργεια και της ζωή του δίσκου σου

Σε αντίθεση με τους δίσκους που φέρουν το λειτουργικό σύστημα, οι περισσότεροι data only, μετά από μερικά λεπτά σβήνουν ενώ τραβούν ενέργεια και όταν ο υπολογιστής είναι σβηστός. Σε πολλές μητρικές 9 Series, οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν τον δίσκο τους στην αποκλειστική θύρα 4-pin HDD κοντά στις θύρες SATA. Συνδέοντας τους δίσκους σας εκεί μπορείτε να τους απενεργοποιήσετε ή να τους ενεργοποιήσετε μέσω software όποτε το θελήσετε. Η τεχνολογία αυτή προσφέρει περισσότερη ιδιωτικότητα στα αρχεία σας, εξοικονομεί ενέργεια και αυξάνει την διάρκεια ζωής του δίσκου σας.

APP Shop - Μια νέα εποχή στο Software Downloading

Επιπλέον με τις αναβαθμίσεις σε επίπεδο hardware, η ASRock εισάγει και το APP Shop, μια νέα πλατφόρμα που προσφέρει το τελευταίο BIOS, διάφορες εφαρμογές, υποστηρικτικό λογισμικό μέχρι και δημοφιλή παιχνίδια για να κατεβάσουν οι χρήστες. Με αυτή την ευέλικτη πλατφόρμα, όχι μόνο μπορείτε να κατεβάσετε λογισμικό αλλά και να βελτιστοποιήσετε το σύστημά σας και να κρατήσετε τη μητρική σας σε φόρμα.

ASRock Cloud – Συνδεθείτε στον υπολογιστή σας οποτεδήποτε απ' οπουδήποτε

Η ASRock technology συνδέει τις φορητές σας συσκευές με τον υπολογιστή σας χωρίς προβλήματα! Προσφέρουμε το ASRock Cloud – μια εγγραφή ενός έτους στην επαγγελματική έκδοση του Orbweb.ME, μια υπηρεσία προσωπικού Cloud που κοστίζει $49.99 ανά έτος. Σας επιτρέπει να συνδεθείτε στα αρχεία του υπολογιστή σας, τη μουσική σας, τι φωτογραφίες και τα βίντεο απομακρυσμένα με tablets οποτεδήποτε, οπουδήποτε. Συν μια επιπλέον αναβάθμιση ενός μήνα στο Orbweb.ME Ultimate πακέτο με δυνατότητα απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας.

* Το Orbweb ME παρέχεται από τρίτον. Περιορισμοί μπορεί να εφαρμοστούν και η προσφορά μπορεί να αλλάξει, τερματιστεί ή να διακοπεί από τον τρίτο κατασκευαστή χωρίς προειδοποίηση. Παρακαλούμε να επισκεφθείτε τον παρακάτω ιστότοπο για περισσότερες πληροφορίες:

ASRock Cloud

Οι πιο αξιόπιστες Intel� 9 Series μητρικές

Φορτωμένες με χαρακτηριστικά και onboard components, οι νέες μητρικές Super Alloy της ASRock δεν είναι μόνο σταθερές και αξιόπιστες, αλλά επίσης εξοπλισμένες με επαγγελματικούς πυκνωτές ήχου, την τεχνολογία HDD Saver, το APP Shop και το ASRock Cloud. Με αυτά τα καινοτόμα χαρακτηριστικά, είστε έτοιμοι να απολαύσετε τις ανέσεις της high tech ζωής με ευκολία. Αναμφίβολα, οι 9 Series μητρικές της ASRock με τα Super Alloy components είναι η καλύτερες λύσεις για εσάς.

[img_alt=Τα χαρακτηριστικά των ASRock 9 Series μητρικών]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums410-picture26330.jpg[/img_alt]

[img_alt=Τα χαρακτηριστικά των ASRock 9 Series μητρικών]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums410-picture26331.jpg[/img_alt]

[img_alt=Τα χαρακτηριστικά των ASRock 9 Series μητρικών]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums410-picture26332.jpg[/img_alt]

[img_alt=Τα χαρακτηριστικά των ASRock 9 Series μητρικών]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums410-picture26333.jpg[/img_alt]

[img_alt=Τα χαρακτηριστικά των ASRock 9 Series μητρικών]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums410-picture26334.pg[/img_alt]

[img_alt=Τα χαρακτηριστικά των ASRock 9 Series μητρικών]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums410-picture26335.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now