MetallicGR

Motorola Moto E, αποκάλυψη τώρα

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Motorola Moto E, αποκάλυψη τώρα]http://www.hwbox.gr/images/news_images/samsung4.jpg[/NEWS_IMG] Νέο budget smartphone εισάγει η Motorola στην αγορά.

Το Moto E θα συνοδεύει το ανανεωμένο Moto G στην αγορά και θα πωλείται με προορισμό τους budget χρήστες. Το smartphone θα τρέχει την έκδοση 4.4.2 KitKat του Android και θα βασίζεται σε έναν διπύρηνο Cortex A7 επεξεργαστή που τρέχει στα 1.2 GHz. Η μνήμη του ανέρχεται στo 1GB με την εσωτερική του να φτάνει τα 4GB και υπάρχει και microSD card slot για περισσότερη μνήμη. Η οθόνη των 4,3 ιντσών έχει ανάλυση 960x540 pixels και προστατεύεται από ένα στρώμα Gorilla Glass 3 ενώ συνολικά είναι αδιάβροχο, προφανώς σε σταγόνες και όχι σε ένα λίτρο.

Η κάρτα γραφικών της συσκευής είναι η Adreno 302 GPU και θα σας επιτρέψει να παίξετε αρκετά παιχνίδια. Οι διαστάσεις του Moto E θα είναι 124.8x64.8x12.3mm και θα ζυγίζει 142g όπου είναι περίπου οι διαστάσεις του Moto G. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Moto E θα πωλείται προς $129.

[img_alt=Motorola Moto E, αποκάλυψη τώρα]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums410-picture26249.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

ωραίο τηλεφωνάκι!

τα 129$ είναι MSRP για Ινδία μεριά, σε εμάς (Ευρώπη) άνετα μπορεί να το φέρουν 150-160 ευρώ όταν το μεγάλο moto G έχει περίπου 190-200 ευρώ.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now