Recommended Posts

[NEWS_IMG=AOC, IPS Monitors με ηχεία ONKYO]http://www.hwbox.gr/images/news_images/aoc.jpg[/NEWS_IMG] Η γνωστή παραγωγός monitor AOC παρουσίασε δύο νέα IPS monitors με ενσωματωμένα ηχεία ONKYO.

Όσοι ασχολούνται με τον ήχο, πιθανώς να γνωρίζουν την ONKYO, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής consumer electronics αλλά και ηχητικού εξοπλισμού. Η AOC, γνωστή για τα panels της ανακοίνωσε την είσοδο δύο νέων monitor με IPS Panel και ηχεία της ONKYO. Οι i2473Pwm και i2473Pwy όπως θα ονομάζονται, διαθέτουν έναν όμορφο σχεδιασμό με τα ηχεία των 7 watt να προσφέρουν ποιοτικό και καθαρό ήχο. Παράλληλα εξοπλίζονται με τις τεχνολογίες MHL και wireless Miracast για περισσοτερες επιλογές συνδεσιμότητας.

Τα high-grade 23.8" (60.5 cm) IPS panels προσφέρουν Full HD ανάλυση, φωτεινότητα 250 cd/m² με απόκριση 5ms GTG. Η LED backlit display παράγει απίστευτα χρώματα και ισορροπημένη φωτεινότητα σε όλη την επιφάνεια της οθόνης, ενώ οι γωνίες θέασης κυμαίνονται στις 178° κάθετα και οριζόντια, ενώ τα ηχεία της ONKYO αναλαμβάνουν τα υπόλοιπα όσον αφορά τον ήχο.

Οι τεχνολογίες MHL και Miracast εξοπλίζουν τα Monitor με το πρωτόκολλο Mobile High-Definition Link για σύνδεση με smartphones και Tablets για να απολαύσετε περιεχόμενο από το τηλέφωνό σας. Τα νέα μοντέλα της σειράς 73 είναι ήδη διαθέσιμα στην αγορά στην τιμή των GBP 159 για την i2473Pwm ενώ για το monitor με υποστήριξη Miracast (i2473Pwy) η τιμή ανεβαίνει στα GBP 189.

[img_alt=AOC, IPS Monitors με ηχεία ONKYO]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums410-picture26423.jpg[/img_alt]

[img_alt=AOC, IPS Monitors με ηχεία ONKYO]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums410-picture26422.jpg[/img_alt]

[img_alt=AOC, IPS Monitors με ηχεία ONKYO]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums410-picture26424.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now