MetallicGR

Sonnet Fusion QR RAID 5 SATA Storage System

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Sonnet Fusion QR RAID 5 SATA Storage System]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general2.jpg[/NEWS_IMG] Η Sonnet technologies λανσάρει ένα νέο σύστημα αποθήκευσης, με compact σχεδίαση και χώρο για 4 δίσκους.

Η εταιρεία εξοπλίζει το σύστημα με 4 θύρες SATA για σύνδεση δίσκων σε διάταξη RAID 5 με τον controller να είναι high performance με τις ταχύτητες να έχουν ως εξής: 250 MB/sec read και 240 MB/sec write. Ο Fusion QR αντικαθιστά τον Fusion D400QR5 της εταιρείας ενώ πέρα από τον ανανεωμένο controller διαθέτει και τεχνολογία προστασίας των δεδομένων αλλά και μια πληθώρα επιλογών σύνδεσης όπως eSATA, dual FireWire 800 και USB 3.0 ενώ διατίθενται και τα καλώδια.

Η συσκευή έρχεται σε διατάξεις 8 TB, 12 TB, και 16 TB αλλά και χωρίς δίσκους εάν πρόκειται να αναβαθμίσετε μια υπάρχουσα λύση με τις τιμές να ανέρχονται σε $369 για το μοντέλο χωρίς δίσκους και φτάνοντας στα $1,499 για το μοντέλο των 16 TB.

[img_alt=Sonnet Fusion QR RAID 5 SATA Storage System]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums410-picture26421.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now