katsu

Ανακοινώνεται επίσημα το Far Cry 4

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ανακοινώνεται επίσημα το Far Cry 4]http://www.hwbox.gr/images/news_images/fps5.jpg[/NEWS_IMG]Να και κάτι για το Νοέμβριο.

Σε press release, η Ubisoft, ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου μέλους της σειράς Far Cry καθώς και πληροφορίες γύρω από αυτό. Το νέο FPS, με τίτλο Far Cry 4, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 18 Νοεμβρίου στη Βόρεια Αμερική σε PlayStation 3, PlayStation 4, Windows PC, Xbox 360 και Xbox One. Θα ακολουθήσει τα βήματα των προκατόχων του όσο αφορά το gameplay, καθώς θα βρεθούμε και αυτή τη φορά σε ένα open-world περιβάλλον. Φήμες ήθελαν το setting να τοποθετείται στα Ιμαλάια... και τελικά είχαν δίκιο. Συγκεκριμένα σε μία φανταστική περιοχή των Ιμαλαΐων με όνομα Kyrat, η οποία διοικείται από τον ξανθομάλλη βασιλιά του cover. Προς το παρόν το παιχνίδι αναπτύσσεται από 5 διαφορετικά studio της εταιρίας: με επικεφαλής αυτό του Montreal ακολουθούν τα Red Storm, Toronto, Shanghai και Kiev.

Όσοι κάνουν pre-order το Far Cry 4, θα λάβουν την Limited Edition. Η εν λόγω έκδοση περιλαμβάνει ένας μικρό bonus με τίτλο Hurk's Redemption που αποτελείται από 3 single-player αποστολές όπου συναντάμε ξανά τον Hurk από το Far Cry 3 και το harpoon gun του, το Impaler. Αν επιθυμείτε να ανακαλύψετε περισσότερες λεπτομέρειες για τον τίτλο, η εταιρία υπόσχεται ότι θα αποκαλύψει κι άλλα τους ερχόμενους μήνες, ενώ θα παρουσιάσει το gameplay στην Ε3 2014.

[img_ALT=Ανακοινώνεται επίσημα το Far Cry 4]http://www.hwbox.gr/members/2140-albums89-picture26435.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now