MetallicGR

Twitter, σκοπεύει να αγοράσει το SoundCloud

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Twitter, σκοπεύει να αγοράσει το SoundCloud]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general3.jpg[/NEWS_IMG] Το Twitter ενδέχεται να αγοράσει το SoundCloud.

Σε συζητήσεις φαίνεται να έχει μπει το Twitter, η δημοφιλής αυτή υπηρεσία social media, με την υπηρεσία SoundCloud η οποία στεγάζει έναν μεγάλο αριθμό τραγουδιών και είναι το μέρος όπου συναντιούνται άνθρωποι με τις ίδιες προτιμήσεις στην μουσική, μουσικούς και μη, ενώ κατά καιρούς έχεις θεωρηθεί αντίστοιχο του Youtube αλλά μόνο για ήχο με τους χρήστες του να φτάνουν τα 250 εκ.

[img_alt=Twitter, σκοπεύει να αγοράσει το SoundCloud]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums410-picture26611.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Αηδίες, βράζω. Μια χαρα ειναι όπως είναι το soundcloud. ελπίζω να μη προχωρήσει το deal. Δηλαδή τι θέλουν? Να κάνουμε κ τιτιβίσματα τώρα για να ακούσουμε λίγο μουσικούλα?

Link to comment
Share on other sites

Πολλές εξαγορές τελευταία - πολλά billion $ αλλά στο τέλος τα πάντα καταλήγουν σε λίγα χέρια MS, Google, Apple, Facebook πρέπει να έχουν φοβερά assets. Και απ' ότι φαίνεται μπαίνει και το Τwitter σε κάτι το οποίο δεν περίμενα να εξαγοραστεί.

[MENTION=14121]promarkop[/MENTION] μην εξάπτεσαι, το ότι θα έχει την διαχείριση του δεν σημαίνει ότι θα σου "μπαστακώσει" ντε και καλά το twitter.

Link to comment
Share on other sites

Απλα δε περίμενα κ γω οτι το soundcloud θα θα εφτανε ακομα κ σε επίπεδο συζήτησης για εξαγορά. Κάποτε κ το youtube ήταν free στα σχόλια. Τώρα θέλεις κ το google+

Γενικά έχω μια πώρωση με τη μουσική κ μ ενοχλεί ιδιαίτερα όταν εταιρίες απο ένα χώρο που δε συνάδει με τη μουσική (βλέπε twiter) "εισβάλλουν" σ αυτα τα λημέρια.

Προσωπική άποψη, πιστεύω οτι η συγκεκριμένη συνεργασία θα επιφέρει πολλά απο θέμα marketing και διαφήμισης στο soundcloud απο την αλλη θα οδηγήσει στη παρακμή μιας top (για μένα) υπηρεσίας μουσικής. Πιστεύω οτι θα το εγκαταλείψουν πολλοί, λόγω της ύπαρξης ενος social media μέσα σ ένα χώρο που έχει εξαρχής διαφορετική θεματολογία κ χρήση απ ότι τα social media. (Αυτή ειναι η προσωπική μου άποψη χωρις να σημαίνει οτι είναι κ σωστη)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now