Recommended Posts

[NEWS_IMG=G.Skill OC World Cup Finals @ Computex 2014]http://www.hwbox.gr/images/news_images/oc4.jpg[/NEWS_IMG] Στο μεγάλο τεχνολογικό γεγονός που ονομάζεται Computex θα διεξαχθεί ο τελικός του OC World Cup από την GSkill.

Οι overclockers που θα διαγωνιστούν και οι οποίοι πέρασαν από τα προκριματικά είναι οι: [MENTION=4628]der8auer[/MENTION]" (Germany), "8 Pack" (UK), "ZeR0_Dan", "Hero" (China), "Xtreme Addict" (Poland) και ο "Splave" (USA).

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει 3 μέρες και το έπαθλο για τον νικητή είναι $10.000 US. Το G.SKILL OC World Cup θα περιλαμβάνει remodeled GTX 750 Ti Gaming 2G VGA από την MSI αλλά και Seasonic 1000W Platinum PSU, ένα τροφοδοτικό ικανό να να "κρατήσει" τα overclocked συστήματα του event. Φυσική ο διοργανωτής που είναι η GSkill θα διαθέσει τις G.SKILL TridentX μνήμες RAM για τις ανάγκες των sessions.

[img_alt=G.Skill OC World Cup Finals @ Computex 2014]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums410-picture26666.jpg[/img_alt]

[img_alt=G.Skill OC World Cup Finals @ Computex 2014]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums410-picture26667.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Αυτό είναι άλλο. Η Gskill την εβδομάδα της Computex "τρέχει" 2 events.

1. Κάθε μέρα ένας διαφορετικός mobo vendor, εκεί είμαι εγώ.

2. Το OC Cup της G.Skill. Αυτό είναι ένας διαγωνισμός με online προκριματικά που έγιναν στο Hwbot. Πέρασαν οι 6 πρώτοι και αυτοί μέχρι τις 5/6 θα έχουν κάτι σαν ημιτελικό. Από αυτούς τους 6 θα περάσουν οι 3 και θα παίξουν 6/6 και ο νικητής θα κερδίσει 10Κ USD.

G.SKILL OC World Cup 2014 Live Qualifier @ HWBOT

Link to comment
Share on other sites

Nord, σε αφήνω γιατί κατέβηκα να παίξω μπιλιάρδο με έναν Καναδο-Γάλλο, έναν Τούρκο, έναν Αργεντινό και κάτι άλλους που δεν έχω ιδέα από που είναι.

ybyjy8ar.jpg

Link to comment
Share on other sites

ηταν ενας Καναδο-Γάλλος, έναν Τούρκος, έναν Αργεντινός και ενας Ελληνας μπιλιαρδο θα ειναι η ανεκδοτο χαρ,χαρ,χαρ,χαρ,χαρ γελασαμε και σημερα

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now