MetallicGR

Gigabyte, νέα Micro-Server μητρική

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Gigabyte, νέα Micro-Server μητρική]http://www.hwbox.gr/images/news_images/gigabyte22.jpg[/NEWS_IMG] Η Gigabyte ανακοινώνει μια νέα Micro-Server μητρική με έμφαση στις απαιτητικές εργασίες ενός server περιβάλλοντος.

Αρχικά, η μητρική εξοπλίζεται με έναν 8 πύρηνο επεξεργαστή (SoC) της Intel, Silvermont αρχιτεκτονικής και χρονίζεται στα 2,40 GHz με Turbo στα 2.60 GHz, όλα αυτά στο κέλυφος του Atom C2750 "Avoton" επεξεργαστή. Το form factor της είναι mini-ITX, και μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε κουτί εύκολα. Το σύστημα ψύχεται από μια μικρή ψύκτρα και έναν μικρό ανεμιστήρα καθώς το SoC έχει TDP μόλις 20W.

H GA-9SISL τροφοδοτείται μέσω ενός 24pin και μέσω ενός 8 pin EPS power connector ενώ υπάρχουν onboard, 4x DIMM slots για έως και 32GB DDR3 1600. Επίσης βρίσκουμε και ένα PCI-Express 2.0 x16 connector, ενώ οι επιλογές αποθήκευσης περιλαμβάνουν 4x SATA III και 2x SATA III ports. Το κύριο χαρακτηριστικό της μητρική, όπως και κάθε άλλης server μητρικής, είναι οι 5x Gigabit Ethernet θύρες, με τις τέσσερις να τρέχουν από τον controller N354 της Intel και η μια από άλλον controller. Σύμφωνα με την εταιρεία, η μητρική τιμολογείται στα $170 USD και θα πουληθεί σε 1000 μόνο κομμάτια.

[img_alt=Gigabyte, νέα Micro-Server μητρική]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums410-picture26664.jpg[/img_alt]

[img_alt=Gigabyte, νέα Micro-Server μητρική]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums410-picture26665.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now