katsu

Δείτε το πρώτο gameplay trailer του νέου Batman

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Δείτε το πρώτο gameplay trailer του νέου Batman]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action4.jpg[/NEWS_IMG]Πώς βρίσκετε το νέο Batmobile;

Ο Batman ήταν πάντα γεμάτος με όλα αυτά τα gadget και τα οχήματα μιας και η μόνη υπερδύναμη είναι τα λεφτά και η ευφυΐα του. Ειδικά τα οχήματα ήταν πάντα τελευταίας τεχνολογίας και ένα μεγάλο ατού. Τι θα λέγατε να πάρετε το signature αυτοκίνητο του ήρωα για μια μεγάλη βόλτα; Και γιατί όχι άλλωστε; Ήταν κάτι που όλοι σκεφτήκαμε στα παιχνίδια της σειράς Arkham. Αυτή τη φορά το Batmobile αποκτά κεντρική θέση και βασικό στοιχείο του gameplay. Θα έχουμε τη δυνατότητα να οδηγήσουμε στους δρόμους της Gotham αλλά και να το χρησιμοποιήσουμε μέσα σε μάχες. Πάρτε μια γεύση από την εμπειρία που μας περιμένει στο πρώτο gameplay trailer του τίτλου.

Το Batman: Arkham Knight, που αναπτύσσεται από την Rocksteady Studios, προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο 2014 σε PlayStation 4, Windows PC και Xbox One, με το GameStop να αναφέρει τις 14 Οκτωβρίου ως την ημερομηνία κυκλοφορίας.

<iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/7q4U_QRcg84" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

Link to comment
Share on other sites

^ :hehe: :hehe: :hehe:

Ελπίζω να κρατηθεί η παράδοση και το game να παίζει καλύτερα σε 8800GT απ' ότι σε 290x :hehe:

Ανεξαρτήτως αυτού ^^, ρε το Arkham City, ειλικρινά γίνεται πολύ κουραστικό πολύ γρήγορα. Να το χαίρονται το καινούριο batman.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now