Recommended Posts

Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ

Μπορείτε να δείτε τους κανόνες εδώ

Μπορείτε να δείτε το website του εδώ

Η ομάδα μας έιναι εδώ

UCBENCH 2011 1645.7 points...STORM1978`s UCBench 2011 score: 1645.7 MPT-score with a FX-8350

Edited by GoriLLakoS
Link to comment
Share on other sites

Hmmm...από πότε δίνει πόντους το UCbench?

Άλλαξα λίγο το πρώτο post Ανέστη γιατί δεν το είχαμε καν! :T:

Έδινε κανονικά και global πόντους εδώ και μήνες ρει, μάλιστα μέσα Ιανουαρίου ο Σόφος είχε την δεύτερη θέση παγκοσμίως σε 4core CPU. Λόγω όμως του ότι έβγαζε ότι να 'ναι scores με ορισμένα "πονηρά" tweaks και λόγω του ότι δεν υπήρχε ξεκάθαρο wrapper που να μπορεί να απαγορεύει το παράνομο tweaking, του αφαίρεσαν τους global πόντους τον Φεβρουάριο, και πλέον δίνει μόνο hardware.

Όποιος έχει όρεξη για διάβασμα, αυτό ήταν το thread που αναφέρονταν όλα τα tweaks και εν τέλει οδήγησε στην αφαίρεση των gp UCBench11: Tweaks and Luck - hwbot.org

Link to comment
Share on other sites

Πρώτη θέση είχα και το ωραίο είναι πως δεν είχα κάνει τίποτα περίεργο. ΧP 64bit + την μνήμη στα background services. Γι' αυτά τα τρομακτικά tweaks μου το έβγαλαν άκυρο το score :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Πρώτη θέση είχα και το ωραίο είναι πως δεν είχα κάνει τίποτα περίεργο. ΧP 64bit + την μνήμη στα background services. Γι' αυτά τα τρομακτικά tweaks μου το έβγαλαν άκυρο το score :hehe:

Μάλλον είχες πρωτιά και μετά κάποιος σε πέρασε, γιατί σίγουρα θυμάμαι το καλό το score σου και δεύτερο. Anyway δεν κολλάμε εκεί. Δεν έκανες εσύ τρομακτικά tweaks ρα, ούτε αναφερόμουν σε σένα... Άλλοι το τρύπησαν τελείως το bench και το κατάντησαν έτσι :P

Link to comment
Share on other sites

Μετά από καμιά ώρα δοκιμές, πήρα την πρωτιά από τον Genieben :D :D Εκτός από τα γνωστά με τα instructions και τους πυρήνες, αν δεν κάνω λάθος η διαφορά μαζεύτηκε μετά που πέρασα chipset drivers.

George_oc`s UCBench 2011 score: 263 MPT-score with a Core i3 2310M

A8teQkR.png

image_id_1226900.jpeg

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

E βέβαια τι να πει, δεν τον συμφέρει :hehe:

Win7 32bit, chipset + VGA drivers, high priority, κλείσιμο άχρηστων services + kill explorer.exe και μερικών ακόμα. Μπαίνουμε στο advanced επιλέγουμε μόνο το SSE2 από τα instructions και τους πυρήνες που έχω επιλέξει (φαίνονται στο run). Ή τελοσπάντων βάλε του πολλούς πυρήνες, εγώ αυτούς έβαζα από παλιότερα. Νομίζω ότι σε 32bitα windows παίρνω λίγο καλύτερο score αλλά δεν είμαι ακόμα σίγουρος.

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=4651]Nickzzz[/MENTION] Το run σου είναι bugged ρει, μίλησα με τον Genieben και μου εξήγησε για ποιο λόγο μου κατέβασε το score. Η στήλη Password Checked πρέπει να περιέχει τα νούμερα σε αύξουσα σειρά, από το μικρότερο στο μεγαλύτερο. Αν στα threads που θα επιλέξεις μες στο Advanced tab, περιέχονται νούμερα που διαιρώντας τα με τα threads του CPU το αποτέλεσμα είναι μονός αριθμός, το score είναι bugged και μπορούν να στο κατεβάσουν. Μέχρι και ο Genieben κατέβασε το score του :P

Περισσότερα εδώ: hwbot.org - View Single Post - UCBench11: Tweaks and Luck

Με λίγα λόγια, αν το δει κάποιος moderator ή το κάνουν report, θα σου κατεβάσουν το score. Του εξήγησα ότι όλο το bot είναι γεμάτο από τέτοια αποτελέσματα, ειδικά σε laptop CPUs, αλλά δεν πειράζει. Θα το ξανατρέξω με 1/4/64 που είναι κομπλέ.

P.S. Έχουν επικοινωνήσει από το hwbot με τον author του Ucbench ώστε να λύσει το πρόβλημα. Όντως εντοπίστηκε θέμα με τους κωδικούς - ορισμένοι στα ενδιάμεσα threads έβγαζαν καλύτερο νούμερο από τον τελευταίο κωδικό :hehe: Είπαμε ότι κανονικά πρέπει να είναι σε αύξουσα σειρά. Anyway, ετοιμάζεται καινούριο wrapper, θα γίνει το ucbench όπως και το aquamark. Επίσης συζητάνε λέει τι θα κάνουν με όλα τα παλιά score. Θα ξενερώσω πολύ αν αποφασίσουν ξαφνικά να τα ξαποστείλουν όλα.

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Σε συνέχεια του προηγούμενου post μου να πω ότι ξαναέτρεξα με 1/4/64 και όντως τα password checked βγαίνουν σωστά, σε αύξουσα σειρά. Μου το επιβεβαίωσε και ο Genieben, το moderatoρι του ucbench, οπότε είμαστε κομπλέ. Πάλι πρώτη θέση ήταν το score. Χωρίς αυτά, έβγαζα 149-150, με αυτά έβγαζα γύρω στο 158 consistently.

Επίσης ξανάπιασα το lenovo του αδερφού μου με τον E-300 και βελτίωσα το προηγούμενο score μου, 2η θεσούλα τώρα :D Χωρίς τα tweaks 49MPT, με τα tweaks 53MPT. George_oc`s UCBench 2011 score: 53 MPT-score with a Fusion E-300

Ανοίγει το PC, ανοίγουμε το ucbench, task manager, high priority, κλείνουμε explorer.exe και ό,τι άλλα processes τρώνε πολύ μνήμη (το έκανα γιατί ήμουν σε 24/7 OS οπότε έπρεπε να το χαλαρώσω λίγο), επιλέγουμε SSE2, 1/4/64 threads και we are good to go.

Link to comment
Share on other sites

Ναι έχει κάτι του ξέρω αλλά δεν λέω/έχω κρυφό σκοπό κ.τ.λ.

Επίσης πως κάνουμε report όσους έχουν λάθος νούμερα; :shifty:

Γιατί στους πρώτους 10 οι 7 έχουν θέμα στο "password checked" ... :evil:

Edited by Nickzzz
Link to comment
Share on other sites

Πάντως με αυτά που λέει στο φόρουμ, ούτε το 1/4/64 είναι σωστό για cpu με 4threads, γιατί 4/4=1.. άσχετα αν τα νούμερα πάνε αυξητικά.

και μετά παρακάτω λέει οτι είναι σωστό. :stars:|

Μπέρδεμα.

Link to comment
Share on other sites

Και καλά ισχύει μετά τα 4 threads αυτό, γιατί αν το έτρεχες default θα σου έβαζε τα 1/2/3/4 threads, που πάλι βγαίνουν λάθος. Γενικά είναι λίγο μπέρδεμα. Αν ήμουν στη θέση σου δεν θα έκανα reports ακόμα, από την στιγμή που ετοιμάζουν το wrapper. Μόνο αν είναι κάποιο score way out of line.

Σε όποια κατηγορία κι αν κοίταξα είδα αρκετά λάθος score σύμφωνα με αυτούς τους κανόνες. Αλλά προτίμησα να τα προσπεράσω προς το παρόν μέχρι να δω τι θα γίνει και τι θα αποφασίσουν για όλα τα παλιά. Το συζητάνε στο εσωτερικό forum ακόμα.

Link to comment
Share on other sites

Λέει ο τύπος οτι κάθε δεύτερο νούμερο στα threads που διαλέγεις πρέπει να διαιρείται με τον αριθμό των threads του επεξεργαστή και να αφήνει άρτιο υπόλοιπο οπότε σύμφωνα με αυτό το 1/4/8/20/64 π.χ είναι προβληματικό αλλά μετά προτείνει για τον 4670 το 1/4/64...

Link to comment
Share on other sites

Ναι το κατάλαβα αυτό ρει. Αλλά απ' ότι συζητήσαμε, εννοούσε κάθε δεύτερο νούμερο εκτός των πρώτων τεσσάρων threads. Οπότε το 1/4/64 είναι ok. Θα μπορούσε να είναι και 1/2/3/4/64, δεν έχουμε θέμα εκεί. Το πρόβλημα ξεκινά μετά τα πρώτα τέσσερα threads. Αλλιώς και default να το έτρεχες το benchmark, πάλι θα είχαν θέμα τα passwords.

Edited by George_o/c
Edited to clarify
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now