MetallicGR

Αναβάλλονται τα Steam Machines για το 2015

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Αναβάλλονται τα Steam Machines για το 2015]http://www.hwbox.gr/images/news_images/steam2.jpg[/NEWS_IMG] Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από τα "έγκατα" της Valve, τα Steam Machines θα έρθουν στην αγορά το 2015.

Οι πληροφορίες που διέρρευσαν κάνουν λόγο για αναβολή των Steam Machines για το 2015 κάτι που οφείλεται στους συνεχείς ανασχεδιασμούς του χειριστηρίου καθώς υπάρχουν αρκετές αντιδράσεις για το layout και το πόσο άνετο θα ήταν κατά τη χρήση. Τα Steam Machines δημιούργησαν ένα μεγάλο hype και στην ουσία στόχευαν την αγορά των κονσολών καθώς πολλές εταιρείες παρουσίαζαν σχετικές συσκευές, ενώ ο προορισμός τους ήταν το σαλόνι ή σε κάποιο εμφανές σημείο.

Το επίσης θετικό ήταν πως οι εν λόγω συσκευές ήταν στην ουσία "κανονικοί" υπολογιστές με το hardware τους μάλιστα να είναι εναλλάξιμο, ενώ το Steam OS δεν είναι άλλο, παρά μια διανομή Linux που μπορεί να τρέξει κάθε υπολογιστής. Τα αίτια βέβαια της αναβολής δεν πείθουν ορισμένους που πλέον μιλούν για "ανοιχτό" πόλεμο με τις next gen κονσόλες.

[img_alt=Αναβάλλονται τα Steam Machines για το 2015]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums419-picture26969.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now