MetallicGR

Έρχεται το φθινόπωρο του 2014 το Battlefield Hardline

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Έρχεται το φθινόπωρο του 2014 το Battlefield Hardline]http://www.hwbox.gr/images/news_images/fps2.jpg[/NEWS_IMG] Μετά τις πρόσφατες διαρροές, η ΕΑ αποφάσισε να επιβεβαιώσει και επίσημα το νέο μέρος του Battlefield franchise, το Battlefield Hardline.

Μάλιστα η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα και το επίσημο website του τίτλου, ενώ την εμφάνισή τους έκαναν και οι πρώτες εικόνες και στις οποίες μπορούμε να δούμε ένα SWAT van, καθώς και δύο ληστές να έχουν εισβάλουν σε μία τράπεζα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το συγκεκριμένο υλικό, ενισχύει ακόμη περισσότερο τις φήμες που αναφέρουν ότι το παιχνίδι είναι εμπνευσμένο από τη γνωστή σειρά ταινιών Bad Boys.

Την ανάπτυξη του τίτλου έχει αναλάβει η Visceral Games, με τον General Manager του στούντιο Steve Papoutsis να επιβεβαιώνει ότι ο τίτλος έρχεται το φθινόπωρο, ενώ τόνισε πως «πρόκειται για μία νέα σειρά στο Battlefield franchise, με φόντο ένα ύφος που όλοι αγαπάμε – ο πόλεμος με το έγκλημα και η μάχη μεταξύ αστυνομικών και εγκληματιών». Το Battlefield Hardline θα αποκαλυφθεί στην Ε3 2014 τον επόμενο μήνα (9 Ιουνίου) και εκεί αναμένεται να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για τον τίτλο. Να σημειωθεί, τέλος, ότι το Battlefield Hardline κατά πάσα πιθανότητα θα κυκλοφορήσει τόσο για last-gen όσο και για news-gen οικιακά συστήματα.

[img_alt=Έρχεται το φθινόπωρο του 2014 το Battlefield Hardline]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums419-picture26970.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now