Recommended Posts

[NEWS_IMG=Παρουσιάστηκε και επίσημα το LG G3]http://www.hwbox.gr/images/news_images/lg2.jpg[/NEWS_IMG] Μετά από πολλές διαρροές, φημολογίες και εικασίες, επιτέλους ήρθε η ώρα να μάθουμε τα πάντα για την επόμενη «ναυαρχίδα» της LG, το LG G3.

Η κορεατική εταιρεία αποκάλυψε τη νέα πρότασή της κατά τη διάρκεια σχετικού event, το οποίο και πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο. Έτσι λοιπόν, το LG G3 διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών True HD-IPS+ LCD με ανάλυση QHD (2560 x 1440 pixels). Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκουμε το chipset Snapdragon 801 (MSM8975AC) με τετραπύρηνο επεξεργαστή Krait 400 στα 2.5GHz, καθώς και Adreno 330 GPU. Η έκδοση του G3 με 16GB εσωτερική μνήμη ενσωματώνει 2GB μνήμης RAM, ενώ το μοντέλο των 32GB θα διαθέτει 3GB μνήμης RAM. Και οι δύο εκδόσεις θα διαθέτουν microSD υποδοχές, όπου και θα υποστηρίζουν κάρτες μέχρι 128GB.

Όσον αφορά στην συνδεσιμότητα, η συσκευή ενσωματώνει Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11a/c, NFC και IR blaster. Στη κορυφή του G3 βρίσκουμε την κύρια κάμερα, η οποία διαθέτει αισθητήρα 13MP με OIS. Δίπλα είναι τοποθετημένο ένα dual- LED flash, ενώ στα αριστερά έχει τοποθετηθεί ένα ειδικό λέιζερ που μετρά την απόσταση και επιταχύνει την αυτόματη εστίαση. Επιλέον, η LG έχει εφαρμόσει την αυτόματη εστίαση (με ανίχνευση φάσης) για εξαιρετικά γρήγορη διαδικασία (276ms). Αξίζει να σημειωθεί, ότι το πλήκτρο Power/Lock, καθώς και το πλήκτρο “volume” έχουν τοποθετηθεί στο πίσω μέρος της συσκευής, αφήνοντας στην μπροστινή πλευρά μόνο την οθόνη. Φαίνεται ότι η εταιρεία έχει στρέψει την προσοχή της στην 2MP κάμερα στο μπροστινό μέρος του κινητού, με μεγαλύτερα pixels και ένα «φωτεινότερο» φακό από τον κεντρικό.

Επίσης, η LG υπόσχεται ιδανική γωνία θέασης για… selfies, η οποία -σύμφωνα πάντα με την εταιρεία- είναι 77 μοίρες. Το LG G3 είναι φτιαγμένο από πολυανθρακικό υλικό, με ένα ειδικό στρώμα που του δίνει ένα μεταλλικό φινίρισμα, ενώ είναι ανθεκτικό στις γρατσουνιές και δεν παραμένουν εύκολα τα αποτυπώματα πάνω στο σασί. Ωστόσο το G3 δεν διαθέτει τις δυνατότητες αυτοΐασης του LG G Flex, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν είναι αδιάβροχο. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, συναντάμε την αποσπώμενη μπαταρία 3.000 mAh, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

Το LG G3 «φοράει» Android 4.4.2 KitKat με το πλήρως ανασχεδιασμένο Optimus UI, με πολλά features, επίπεδο σχεδιασμό, νέες εικόνες και συνολικά βελτιωμένη αίσθηση. Η εφαρμογή Smart Notice αποτελεί μία προσπάθεια της LG να ανταγωνιστεί το Google Now. Για να γίνει αυτό, η υπηρεσία συλλέγει (σιωπηλά) διάφορες πληροφορίες από τον χρήστη και στην συνέχεια του παρέχει tips για τον καιρό, υπενθυμίσεις με βάση τη θέση του, ενώ διαγράφει εφαρμογές που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί για μερικούς μήνες (μόνο μετά από εντολή του κατόχου). Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό είναι και η δυνατότητα αυτόματης ενεργοποίησης του Wi-Fi όταν ο κάτοχος του τηλεφώνου βρίσκεται στο σπίτι ή στο γραφείο. Το LG G3 θα γίνει διαθέσιμο από τις 28 Μαΐου στη Νότια Κορέα, ενώ στην Ευρώπη αναμένεται μέσα στον Ιούνιο. Επίσης, οι διαθέσιμες χρωματικές επιλογές (ανάλογα με την περιοχή) θα είναι τα metallic black, silk white, shine gold, moon violet και burgundy red.

[img_alt=Παρουσιάστηκε και επίσημα το LG G3]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums419-picture26972.jpg[/img_alt]

[img_alt=Παρουσιάστηκε και επίσημα το LG G3]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums419-picture26973.jpg[/img_alt]

[img_alt=Παρουσιάστηκε και επίσημα το LG G3]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums419-picture26974.jpg[/img_alt]

[video=youtube;WFPZO2fcAUo]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now