Recommended Posts

[NEWS_IMG=Gigabyte P25 v2 Gaming Notebook]http://www.hwbox.gr/images/news_images/gigabyte11.jpg[/NEWS_IMG] Η Gigabyte λίγες ημέρες πριν την μεγάλη έκθεση Computex λανσάρει ένα νέο Gaming notebook για τους παιχνιδιάρηδες της παρέας!

Το νέο P25 v2 είναι η συνέχεια του P35W v2 και εξοπλίζεται με ελαφρώς καλύτερο hardware. Συγκεκριμένα ο P25 διαθέτει Intel Core i7 επεξεργαστή τέταρτης (4ης) γενιάς καθώς και την κορυφαία κάρτα γραφικών GTX 880M GDDR5 με 8 GB αποκλειστικής μνήμης για να παίξετε τα τελευταία παιχνίδια στις μέγιστες λεπτομέρειες. Σύμφωνα με μετρήσεις της Gigabyte ο υπολογιστής κατάφερε P8500 στο 3DMark 11 ένα benchmark που στρεσάρει ιδιαίτερα το σύστημα.

Από πλευράς αποθήκευσης η εταιρεία προσφέρει mSATA θύρα για τοποθέτηση SSDs έως και 512GB, 1.5TB HDD καθώς και δυνατότητα RAID 0 και συνοδεύεται από 16 GB DDR3 RAM. Η οθόνη του υπολογιστή είναι 15.6" και ανάλυσης 1080p για να παρακολουθείτε ταινίες αλλά και να παίζετε παιχνίδια με μεγάλη άνεση και μπόλικη επιφάνεια εργασίας! Επίσης, οι γωνίες θέασης θα ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο ψαγμένο χρήστη και φτάνουν τις 170°. Στα επιπλέον χαρακτηριστικά βρίσκουμε και ένα Blu-ray Rewritable Drive ενώ υποστηρίζει και το πρότυπο BDXL για εγγραφή έως και 128GB.

[img_alt=Gigabyte P25 v2 Gaming Notebook]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums419-picture27031.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now