MetallicGR

ZOTAC GT 740 Series κάρτες γραφικών

Recommended Posts

[NEWS_IMG=ZOTAC GT 740 Series κάρτες γραφικών]http://www.hwbox.gr/images/news_images/zotac.jpg[/NEWS_IMG] Η ZOTAC λανσάρει ακόμη μια σειρά καρτών αυτή τη φορά για την entry level αγορά με το GT 740 μοντέλο της nVidia.

Οι νέες κάρτες είναι οι ιδανικοί υποψήφιοι για την επόμενη κάρτα γραφικών για τις καθημερινές εργασίες σας, δήλωσε ο Carsten Berger, Carsten Berger senior director, ZOTAC International. Καθημερινές εργασίες όπως παρακολούθηση ταινιών, web browsing, video editing, video transcoding είναι μερικά παραδείγματα για τα οποία η συγκεκριμένη κάρτα γραφικών είναι ικανή.

Χρησιμοποιεί τον πυρήνα GK107 Kepler αρχιτεκτονικής με 384 processor cores και χρονίζεται στα 993 MHz ενώ η μνήμη του 1ος GB χρονίζεται στα 1782 MHz (DDR3). Φυσικά η ZOTAC εξοπλίζει και μια από τις εν λόγω κάρτες με μνήμη 2GΒ GDDR5 η οποία χρονίζεται στα 5000 MHz με εύρος 128 bit. Εκτός αυτών, υποστηρίζουν όλες τις τελευταίες τεχνολογίες της nVidia όπως: NVIDIA NVENC video transcoding acceleration, NVIDIA Surround, ενώ συνοδεύονται από το λογισμικό ZOTAC Boost Premium software το οποίο ουσιαστικά είναι ένα πακέτο με τα Nero Kwikmedia, XBMC, UNIGINE Heaven DX11 Benchmark.

[img_alt=ZOTAC GT 740 Series κάρτες γραφικών]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums419-picture27111.jpg[/img_alt]

[img_alt=ZOTAC GT 740 Series κάρτες γραφικών]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums419-picture27112.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now