MetallicGR

H Intel σε στρατηγική συμφωνία με την Rockchip

Recommended Posts

[NEWS_IMG=H Intel σε στρατηγική συμφωνία με την Rockchip ]http://www.hwbox.gr/images/news_images/intel1.jpg[/NEWS_IMG] H Intel Corporation ανακοίνωσε την είσοδό της σε μια στρατηγική συμφωνία με την Rockchip, με στόχο την επέκταση της κυκλοφορίας ταμπλετών Android εισαγωγικού επιπέδου, διαθέσιμες σε παγκόσμιο επίπεδου, με χρήση αρχιτεκτονικής της Intel.

Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, οι δύο εταιρείες θα προσφέρουν μια λύση SoC για φορητές συσκευές με την επωνυμία της Intel. Η πλατφόρμα τεσσάρων πυρήνων θα βασίζεται σε επεξεργαστή Intel Atom και θα περιλαμβάνει επίσης την τεχνολογία 3G modem της Intel.

Επεκτείνοντας τις προτάσεις στην οικογένεια Intel SoFIA, που περιλαμβάνει ολοκληρωμένες πλατφόρμες SoC για φορητές λύσεις σε εισαγωγικού και οικονομικού επιπέδου φορητές συσκευές Android, το νέο μέλος SoFIA 4 πυρήνων και 3G αναμένεται να είναι διαθέσιμο το πρώτο εξάμηνο του 2015. Η προσθήκη της οικογένειας Intel SoFIA στα χρονοδιαγράμματα των προϊόντων φορητότητας της Intel έγινε στα τέλη του περασμένου έτους και προσφέρει ολοκλήρωση επεξεργαστή και πλατφόρμα επικοινωνίας της Intel.

Καθώς η αγορά των tablet συνεχίζει να διευρύνεται με περισσότερες επιλογές μεγέθους οθόνης, μορφής συσκευών και τιμών, η στρατηγική συμφωνία με την Rockchip επιτρέπει στην Intel να προσελκύσει νέους πελάτες με ένα ευρύτερο χαρτοφυλάκιο προϊόντων ταχύτερα.

[img_alt=H Intel σε στρατηγική συμφωνία με την Rockchip ]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums419-picture27118.jpg[/img_alt]

Intel Press release

Link to comment
Share on other sites

Τα λεφτά και φέτος θα μπουν σε συγκεκριμένες τσέπες μην πιστεύετε τίποτα πόλεμος στο κατεστημένο του συστήματος κ στο καπιταλιστικό έργο των κακών εταιρειών που πίνουν το αίμα του λαού! :hehe: :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now