MetallicGR

Galaxy GTX 780 HoF 6GB, white redefined

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Crucial MX100 SSD, διέρρευσαν πληροφορίες]http://www.hwbox.gr/images/news_images/galaxy.jpg[/NEWS_IMG] Η νέα Galaxy GTX 780 Hall of Fame 6GB βρίσκεται εδώ και έρχεται να συμπληρώσει το Lineup των high end καρτών γραφικών της εταιρείας.

Συγκεκριμένα η λύση της Galaxy έρχεται να συμπληρώσει την πρώτη Hall of Fame κάρτα με τα 3GB. Φέρει το γνωστό και μοναδικό λευκό PCB αλλά και το εκλεπτυσμένο σύστημα ψύξης με 2 ανεμιστήρες των 90mm να προσφέρουν ικανοποιητική ψυκτική ικανότητα ενώ χάρη στα 4 nickel-plated χάλκινα heatpipes τα οποία ενώνονται σε ένα σύστημα vapor chamber plate το οποίο χρησιμοποιείται και από άλλες εταιρείες ενώ αποδεδειγμένα προσφέρει χαμηλές θερμοκρασίες σε σχέση με το reference cooler.

Η πρόταση της Galaxy τρέχει στα 1019 MHz (1071 MHz boost) με την μνήμη να τρέχει στα εργοστασιακά 6008 MHz. Ο GK110 πυρήνας έχει στη διάθεσή του 2,304 CUDA cores, 192 TMUs και 48 ROPs. Διαθέτει dual-BIOS ενώ ο διακόπτης βρίσκεται στο IO panel για εύκολη πρόσβαση. Τέλος, οι έξοδοι της καλύπτονται από μια dual-link DVI καθώς και μια DisplayPort και HDMI ενώ η τροφοδοσία της καλύπτεται από δύο 8 pin power connectors οι οποίοι τροφοδοτούν τις 10 φάσεις.

[img_alt=Galaxy GTX 780 HoF 6GB, white redefined]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums419-picture27127.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now