GoriLLakoS

Ubisoft : Far Cry 2 [Trailer]

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/548f09010309b0.jpg[/WRAPLEFT]Μετά την ανακοίνωση του Halo 3 Expansion που μπορείτε να δείτε εδώ, στο Tokyo Game Show 2008 κυκλοφόρησε και επίσημα απο την Ubisoft, ένα trailer του Far Cry 2 το οποίο και θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου 2008 για PC, PS3 και Xbox 360 ! ! !

Εκτός απο αυτό το trailer όμως, καλά νέα υπάρχουν και για όλους τους κατοίκους των ΗΠΑ, του Μεξικού και του Καναδά (κρίμα που δεν ισχύει και για την EU ) που μπορούν να προ-παραγγείλουν το Far Cry 2 μέσω του steam από εδώ .

Link to comment
Share on other sites

Η αλήθεια είναι ότι στο PC που το είδα να τρέχει, δεν είδα κάποιο πρόβλημα - αλλά μιλάμε για uber PC :D:hehe:

Πιο ελαφρύ από το Crysis το είδα πάντως. Θα βγει ένα benchmark tool που θα μετράει το σύστημα του καθενός μας και θα βοηθήσει αρκετά τον κόσμο στο να καταλάβει αν θα μπορεί να το παίξει στο PC του.

Πιστεύω πάντως πως με μια 4850 όλα πρέπει να είναι εντάξει - σίγουρα όχι όλα τέρμα, αλλά μια πολύ καλή γραφική εμπειρία.

Μια μικρή χαζομάρα που έχει είναι τα ingame ads, που κάποιους θα ξενερώσουν. Μην το κάνετε, ειλικρινά το παιχνίδι αξίζει τόσο για μένα, που το ξεχνάς τελείως.

Τέτοια πράγματα είχα να ζήσω από τότε που είδα για πρώτη φορά τον πανέμορφο νυχτερινό ουρανό στο Morrowind...ανυπομονώ να το δω στις αγορές - παίζει να τρέξω να το πάρω.

Ναι, ενθουσιάστηκα :D

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά τα γραφικά μου άρεσαν αλλά δεν τρελάθηκα. Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι η δυναμικότητα στην πλοκή. Σύμφωνα με τα reviews που έχουν γραφτεί σε ξένα περιοδικά, η πλοκή είναι ρευστή και καθένας από εμάς θα βιώσει σε μεγάλο βαθμό διαφορετικό παιχνίδι...

Αν χάσεις σε ένα σημείο και πας να το ξαναπαίξεις δεν είναι ποτέ το ίδιο! Υπάρχουν πράγματα που αν δεν τα κάνεις στο παιχνίδι, αλλά ζεις τη ροή του κι δε θα δεις κάτι άλλο μετά, ή θα δεις κάτι που δε θα έβλεπες. Πιστεύω ότι αυτό είναι το σημαντικότερο που έχει, κι όχι α γραφικά του...

Link to comment
Share on other sites

Τα γραφικά, βλέποντάς τα στα διάφορα Video, όντως δεν είναι κάτι το ΤΟΣΟ ιδιαίτερο. Αν όμως το παίξεις και το "ζήσεις", θυμίζει πραγματικά τα Elder Scrolls (Morrowind και Oblivion), που κάθε λίγο και λιγάκι απλά έπιανες τον εαυτό σου να χαζεύει την οθόνη γιατί αυτό που έβλεπε ήταν "σοκαριστικά" όμορφο.

Θα τεζάρω εγώ με την 30άρα δλδ :D :D :D

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν μετά από 1 ώρα ασχολίας, μόνο θετικά έχω να πω.

Το παιχνίδι το έβαλα 1920x1200 με 2ΑΑ κι όλα τσίτα. Αρχικά χωρίς HDR, αλλά θα το δοκιμάσω κι με. Δεν έβαλα FRAPS, αλλά δε δείχνει να κολλάει πουθενά.

Το όλο σκηνικό θυμίζει περισσότερο STALKER παρά FarCry. Κερδίζεις χρήματα, φήμη, κάνεις φίλους, ξεκλειδώνεις μέρη που μπορείς να πάς κι αγοράζεις όπλα τα οποία φθείρονται. Σε γενικές γραμμές δείχνει εξαιρετικό.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now