Recommended Posts

[NEWS_IMG=HWBOX @ Computex 2014: Func booth]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general4.jpg[/NEWS_IMG] Η Func βρισκόταν και αυτή στην φετινή Computex, πάμε να δούμε εν τάχει τι μας παρουσιάζει.

Η εταιρεία στο περίπτερό της μας παρουσίασε μερικά από τα gaming προϊόντα της και μερικά gaming mouse με εργονομική σχεδίαση για πολύωρο gaming αλλά και προγραμματιζόμετα πλήκτρα. Μαζί είδαμε και το HS-260 headset το οποίο προσφέρει άνετη εφαρμογή για επίσης πολύωρη χρήση ενώ η απόκρισή του κινείται σε ικανοποιητικά επίπεδα.

[img_alt=HWBOX @ Computex 2014: Func booth]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums430-picture28832.JPG[/img_alt]

[mag_thumb=HWBOX @ Computex 2014: Func booth]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums430-picture28829.JPG[/mag_thumb][mag_thumb=HWBOX @ Computex 2014: Func booth]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums430-picture28830.JPG[/mag_thumb][mag_thumb=HWBOX @ Computex 2014: Func booth]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums430-picture28831.JPG[/mag_thumb]

[mag_thumb=HWBOX @ Computex 2014: Func booth]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums430-picture28833.JPG[/mag_thumb][mag_thumb=HWBOX @ Computex 2014: Func booth]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums430-picture28834.JPG[/mag_thumb][mag_thumb=HWBOX @ Computex 2014: Func booth]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums430-picture28835.JPG[/mag_thumb]

[mag_thumb=HWBOX @ Computex 2014: Func booth]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums430-picture28836.JPG[/mag_thumb][mag_thumb=HWBOX @ Computex 2014: Func booth]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums430-picture28837.JPG[/mag_thumb]

Hwbox @ Computex 2014

Link to comment
Share on other sites

ισως γιατι θελει να αποφυγει το ολο concept του gbt/msi/aopen mobos, laptops, speakers, keybaords, mice κλπ κλπ και να εχει ξεχωριστα brands. Οπως ξεχωριζει και η Kingston με το hyperx μεσες ακρες.

παλιοτερα ελεγαν Func Gaming Item by Fractal Design.

Link to comment
Share on other sites

@@ η ίδια έιναι αλλά έδωσε άλλο όνομα και δεν καταλαβαίνω το γιατί! :D

Η CM Storm δηλαδή δεν είναι η ίδια η CM?

Απλώς δεν έχουν κάνει τόσο φανερό ότι πρόκειται άμεσα για την Fractal και ούτε το διαφήμισαν ποτέ, και πολύς κόσμος δεν το ξέρει ότι σχετίζονται.

Link to comment
Share on other sites

Είναι θέμα το πως δουλεύει το όλο concept.

Θα βρεις προϊόντα της CM Storm στο κανονικό site της Cooler Master, και ας έχουν ξεχωριστό microsite ειδικά για την CM Storm.

Οτιδήποτε αφορά HyperX προϊόντα θα το βρεις μόνο κάτω από το site της Kingston, και ας πλασάρεται σαν ξεχωριστό brand.

Ενώ άμα κοιτάξεις τα sites της Func και της Fractal φαινομενικά δεν συνδέονται. Μόνο άμα ψάξεις ως fractal design func θα καταλάβεις ότι κάτι παίζει. Anyway δεν έχει και πολύ σημασία.

Πολύ ανάγκη διακρίνω τώρα τελευταία για ξεχωριστά brand names. Υπάρχει κάποιος λόγος γι' αυτό; Βρέθηκε ότι η τεχνική αυτή βελτιώνει τις πωλήσεις;

Link to comment
Share on other sites

προσωπικα πιστευω οτι ειναι και λιγο failsafe τεχνικη. Σαπια keyboard mice κλπ απο func? δεν θα επηρεασει την αποψη του κοσμου για την φρακταλ αν δεν ξερουν οτι ειναι το ιδιο. Plus για να το κανουν ολοι, κατι θα βρηκαν οτι βοηθαει. O [MENTION=5]GoriLLakoS[/MENTION] σιγουρα ξερει επι του θεματος οποτε ας ριξει φως.

Link to comment
Share on other sites

H Cooler Master με το Storm κάνει το ανάποδο. Θα το κάνει ένα brand γιατι ο κόσμος νόμιζε πως είναι άλλη εταιρία η CM Storm.

Πλέον έκλεισε το διαφορετικό site και ενσωματώθηκε στο κανονικό.

Βέβαια το brand awareness της CM είναι πολύ μεγαλύτερο από το Storm.

Η Kingston κάνει το αντίθετο. Διαχωρίζει απο φέτος το HyperX ώς Gaming brand από το Kingston.

Βέβαια όλοι ξέρουν πως έιναι Kingston.

Η Fractal και η Func δεν ξέρω τι κάνουν αλήθεια.

Ίσως επειδή η Fractal είναι γνωστή σε φίλους του ήχου θέλουν το Func να κάνει το ίδιο σε Gamers?

Εγώ πιστευω πως τα πολλά εσωτερικά brands απλά μπερδευουν κόσμο....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now