MetallicGR

Amazon, νέα υπηρεσία πληρωμών

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Amazon, νέα υπηρεσία πληρωμών]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amazon.jpg[/NEWS_IMG] Η γνωστή εταιρεία Amazon ενδέχεται να χτυπήσει το PayPal με παρόμοια υπηρεσία.

Την δική της υπηρεσία πληρωμών εισάγει ο κολοσσός Amazon την επόμενη εβδομάδα. Η υπηρεσία σύμφωνα με τα στατιστικά του Amazon, δίνει σε περισσότερους από 240 εκ. χρήστες τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν την πιστωτική τους κάρτα για να πληρώσουν για το μηνιαίο πάγιο του τηλεφώνου τους ή ακόμη για να αγοράσουν προϊόντα από το site. Από κάθε αγορά, το Amazon θα παίρνει και μια αμοιβή για την ασφάλεια των δεδομένων στο site της αλλά και για την μεσολάβηση στην αγορά.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.

[img_alt=Amazon, νέα υπηρεσία πληρωμών]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums430-picture29120.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

έχει την δύναμη να κάνει κάτι τέτοιο το αμαζον? Τι λένε τα οικονομικά μεγέθη? [MENTION=461]George_o/c[/MENTION] για διαφώτισε μας!

Αν ρωτάς σοβαρά, τότε πώς μπορώ να ξέρω; :P Φαντάζομαι ότι για να κάνουν launch κάτι τόσο μεγάλο, όχι μόνο θα έχουν και με το παραπάνω την οικονομική δυνατότητα, αλλά και πολλά χρήματα ώστε να συνεχίζουν να το στηρίζουν. Amazon είναι.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now