MetallicGR

Στις 5 Σεπτεμβρίου το Xbox One στην Ελλάδα

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Στις 5 Σεπτεμβρίου το Xbox One στην Ελλάδα]http://www.hwbox.gr/images/news_images/xbox.jpg[/NEWS_IMG] Όπως επιβεβαίωσε μέσα από σχετικό δελτίο Τύπου η Microsoft Hellas, το Xbox One θα κυκλοφορήσει -και επίσημα πλέον- στην Ελλάδα στις 5 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την εταιρεία θα διατεθούν δύο πακέτα, αυτό των ?399 το οποίο και θα περιλαμβάνει μια κονσόλα Xbox One – που διαθέτει 500GB σκληρό δίσκο, Blu-ray, και ενσωματωμένο Wi-Fi – ένα ασύρματο χειριστήριο Xbox One και μια δοκιμαστική συνδρομή 14ων ημερών στην υπηρεσία Xbox Live Gold, ενώ η δεύτερη συσκευασία θα κοστίζει ?499 και περιλαμβάνει –επιπλέον- τον αισθητήρα του Kinect.

Επιπλέον, αναμένεται να διατεθούν και μία σειρά από γνωστούς Xbox One τίτλoς στα ελληνικά καταστήματα, όπως τα Forza Horizon 2 και Halo: The Master Chief Collection, το οποίο έρχεται με το πολυαναμενόμενο “Halo 5: Guardians” (multiplayer beta). Τέλος, αναμένονται σύντομα περισσότερες πληροφορίες για την κυκλοφορία παιχνιδιών και bundles, καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να γίνουν οι προ-παραγγελίες και τη συνολική λίστα τίτλων.

[img_alt=Στις 5 Σεπτεμβρίου το Xbox One στην Ελλάδα]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums432-picture29202.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now