MetallicGR

Η ASRock Z97 OC Formula σπάει δύο overclocking WRs

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η ASRock Z97 OC Formula σπάει δύο overclocking WRs]http://www.hwbox.gr/images/news_images/asrock1.jpg[/NEWS_IMG] Η ASRock Z97 OC Formula καταφέρνει δύο παγκόσμια ρεκόρ: 7181.23 MHz συχνότητα επεξεργαστή και Intel XTU 1601 Marks!

Η ηγέτιδα Ταϊβανέζικη εταιρεία-κατασκευάστρια μητρικών σπάει το ένα παγκόσμιο ρεκόρ μετά το άλλο. Με την τελευταία ναυαρχίδα ASRock Z97 OC Formula, ο John Lam ένας επαγγελματίας overclocker από την ομάδα HKEPC PC πίεσε τον Intel Core 4770K επεξεργαστή στα εκπληκτικά 7181.23 MHz και βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης του HwBot.org.

Και καθώς το ένα παγκόσμιο ρεκόρ δεν ήταν αρκετό για να το ικανοποιήσει, ο John Lam κατάφερε ακόμη ένα. Με τον ίδιο συνδυασμό Επεξεργαστή και Μητρικής, κατάφερε 1601 Marks στο Intel XTU και έδωσε στον κόσμο μια νέα σημασία στο CPU overclocking. Τώρα όλοι είναι περίεργοι για το "πως είναι δυνατόν;" Αναμφίβολα, η Z97 OC Formula συνέβαλε αρκετά. Σχεδιασμένη και βελτιστοποιημένη από το θρυλικό overclocker Nick Shih, η ASRock Z97 OC Formula κατασκευάζεται με την τεχνολογία "Super Alloy" που περιλαμβάνει τις XXL από Αλουμινένιο κράμα ψύκτρες για γρήγορη απαγωγή θερμότητας, Premium Alloy Choke που μειώνουν δραστικά την θερμοκρασία, τα Dual-Stack MOSFET για πιο αποδοτική τροφοδοσία της CPU και τα NexFET™ MOSFET που προσφέρουν αποδοτικότερη τροφοδοσία των DRAM και παρέχουν αντίσταση σε στατικό ηλεκτρισμό έως 15KV. Αυτά τα πολυτελή χαρακτηριστικά είναι κρίσιμα όταν πρέπει να επιτευχθεί ένα παγκόσμιο ρεκόρ.

Μαζί με την τεχνολογία Super Alloy, η ASRock Z97 OC Formula περιλαμβάνει επίσης και σύστημα τροφοδοσίας 4 φάσεων για το υποσύστημα της μνήμης και κουβαλά την παράδοση των OC Formula μητρικών, που περιλαμβάνουν Πυκνωτές πολλαπλών φίλτρων, υψηλής πυκνότητας Power Connector, 12 φάσεις τροφοδοσίας CPU, PCB 8 επιπέδων, 4 x 2oz copper και πολλά άλλα. Εξ' άλλου, υπάρχει και ακόμη ένα μυστικό κρυμμένο στο BIOS - το Jumbo-V. Δίνοντας μεγαλύτερο εύρος τάσης στον επεξεργαστή και στο VCCM που αγγίζει τα 3V, το Jumbo-V επιτρέπει στους overclockers να επιλέξουν τις αποδοτικότερες ρυθμίσεις για extreme overclocking. Εαν πιέζετε για την απόλυτη overclocking εμπειρία, ή προσπαθείτε να σπάσετε ένα παγκόσμιο ρεκόρ, η ASRock Z97 OC Formula είναι σίγουρα μια μητρική που δεν θα έπρεπε να προσπεράσετε!

[img_alt=Η ASRock Z97 OC Formula σπάει δύο overclocking WRs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums430-picture29308.jpg[/img_alt]

[img_alt=Η ASRock Z97 OC Formula σπάει δύο overclocking WRs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums430-picture29307.jpg[/img_alt]

ASRock Press Release

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now