MetallicGR

Τα Χριστούγεννα η κονσόλα Alienware Alpha

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Τα Χριστούγεννα η κονσόλα Alienware Alpha]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general1.jpg[/NEWS_IMG] Η Alienware ανακοίνωσε στο πλαίσιο της Ε3 2014 την κυκλοφορία της κονσόλας (ως κονσόλα την αναφέρει η ίδια) Alienware Alpha τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το σύστημα υποστηρίζει την λειτουργία Steam Big Picture, ενώ θα «τρέχει» λειτουργικό Windows 8.1 με custom software interface αποκλειστικά για το Alienware, μέσω του οποίου ο χρήστης θα μπορεί να πλοηγηθεί εύκολα στο μενού με το συμπεριλαμβανόμενο χειριστήριο του Xbox 360 και δεν θα απαιτείται ποντίκι ή το πληκτρολόγιο. Ωστόσο το εν λόγω σύστημα θα υποστηρίζει τόσο το λειτουργικό SteamOS όσο και Steam Controller.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Joystiq, το πακέτο θα περιλαμβάνει έναν αντάπτορα, ο οποίος θα επιτρέπει τη σύνδεση έως τεσσάρων Xbox 360 controllers. Επίσης, το Alienware Alpha θα υποστηρίζει ανάλυση 1080p και 60fps. Το νέο σύστημα της Alienware θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων (στην αμερικανική αγορά) με αρχική τιμή στα $549. Κλείνοντας, στη συνέχεια του άρθρου ακολουθεί και το σχετικό teaser trailer, ενώ μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

[video=youtube;uSic8qUmtCA]

[img_alt=Τα Χριστούγεννα η κονσόλα Alienware Alpha]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums430-picture29330.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now