MetallicGR

Οι καταναλωτές είναι πρόθυμοι να αγοράσουν το 5.5" iPhone 6

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Οι καταναλωτές είναι πρόθυμοι να αγοράσουν την 5.5" έκδοση του iPhone 6]http://www.hwbox.gr/images/news_images/apple2.jpg[/NEWS_IMG] Σύμφωνα με έρευνα του Tavis McCourt οι καταναλωτές είναι πρόθυμοι να πληρώσουν το extra τίμημα του iPhone 6 και της 5.5 ιντσών οθόνης του.

Από τις πιο πρόσφατες φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, έχει γίνει γνωστό ότι το επερχόμενο iPhone με αριθμό "6" θα έρχεται σε δύο εκδόσεις των 4.7" και των 5.5". Σε σχετική έρευνα που έκανε το Raymond James, αποκάλυψε πως οι καταναλωτές είναι πρόθυμοι να πληρώσουν το extra τίμημα των 100$ (εάν αυτό κυμαίνεται εκεί) για ένα μεγαλύτερου μεγέθους iPhone εννοώντας φυσικά αυτό των 5.5 ιντσών.

"Τα δεδομένα της δημοσκόπησης δείχνουν μια τάση στις μεγαλύτερες οθόνες πράγμα που θα αυξήσει τις "αγορές αναβάθμισης" που σε συνδυασμό με τα wearables της εταιρείας θα φέρουν έσοδα για το 2015".

[img_alt=Οι καταναλωτές είναι πρόθυμοι να αγοράσουν την 5.5" έκδοση του iPhone 6]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums430-picture29503.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now