MetallicGR

Άνοιγμα προς το Linux επιχειρεί η AMD με το Mantle API

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Άνοιγμα προς το Linux επιχειρεί η AMD με το Mantle API]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd4.jpg[/NEWS_IMG] Ξεκινούν οι συζητήσεις σχετικά με την ανάπτυξη του Mantle API στο Linux.

Το Mantle API της AMD έχει δώσει αρκετή τροφή για συζήτηση τον τελευταίο καιρό ενώ η ανάπτυξή του συνεχίζεται από της AMD Και τους συνεργαζόμενους game developers για την πλατφόρμα των Windows. Σύμφωνα με ένα blog post στο site της εταιρείας αφήνεται να εννοηθεί ότι η AMD θα, ή έχει ήδη ξεκινήσει με την ανάπτυξη του API και στο Linux πράγμα που σημαίνει ότι το δωρεάν λειτουργικό μπορεί να γίνει αρκετά ανταγωνιστικό σε σχέση με τα Windows στον τομέα gaming.

Επίσης αυτό σημαίνει ότι μπορεί η είσοδος του Mantle API στο Linux να συνοδεύεται και με την είσοδο των Steam Machines στην αγορά, αλλά και γενικά του SteamOS λειτουργικού της Valve. Η AMD μετά από αυτά, φαίνεται ότι "νιώθει" το λανσάρισμα του DirectX 12 να πλησιάζει και επισπεύδει την ανάπτυξη του Mantle.

[img_alt=Άνοιγμα προς το Linux επιχειρεί η AMD με το Mantle API]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums430-picture29615.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now