MetallicGR

Ο Phil Spencer μιλάει για τις φήμες γύρω από το DirectX 12

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ο Phil Spencer μιλάει για τις φήμες γύρω από το DirectX 12]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft.jpg[/NEWS_IMG] Η ανακοίνωση του DirectX 12 έφερε μεγάλη αναστάτωση, καθώς οι φήμες για το πώς θα επηρεαστεί το Xbox One "πήραν φωτιά".

Πιο συγκεκριμένα, υπήρξαν developers που ανέφεραν μέχρι και ότι θα διπλασιαστεί η αποδοτικότητα της GPU της κονσόλας με την χρήση του DirectX 12. Μέσα σε όλο αυτό τον πανικό, ο Phil Spencer έσπευσε μέσω Twitter να ξεκαθαρίσει λίγο την κατάσταση.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι δεν θα είναι κάποια τρομακτική αλλαγή, όπως λανθασμένα έλεγαν κάποιες φήμες, αλλά θα φανεί πολύ χρήσιμο και θα βοηθήσει τους developers στην δουλειά τους και θα τους δώσει παραπάνω δυνατότητες. Επίσης ο Spencer αναφέρθηκε και στις προσδοκίες που τρέφει η εταιρία προς τα first-party στούντιο, καθώς πιστεύει ότι είναι πιο ικανά στο να πάρουν ρίσκα και να δημιουργήσουν αποκλειστικά franchises, κάτι το οποίο τα third-party (στούντιο) δεν τολμούν τόσο εύκολα.

[img_alt=Ο Phil Spencer μιλάει για τις φήμες γύρω από το DirectX 12]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums430-picture29633.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now