Recommended Posts

[NEWS_IMG=Tt eSports POSEIDON ZX μηχανικό πληκτρολόγιο]http://www.hwbox.gr/images/news_images/ttesports.jpg[/NEWS_IMG] Το POSEIDON ZX είναι το νέο μηχανικό πληκτρολόγιο της Tt eSports το οποίο βγαίνει στην αγορά.

Η Tt eSPORTS αποκάλυψε το νέο της μηχανικό πληκτρολόγιο που ακούσει στο όνομα POSEIDON ZX και έρχεται με μια μαζεμένη σχεδίαση με LED backlit πλήκτρα με την εταιρεία να έχει αφαιρέσει το numpad. Υποστηρίζει N-Key rollover via USB, ειδικό πλήκτρο απενεργοποίησης του πλήκτρου Windows αλλά και εύκολα προσβάσιμα media πλήκτρα. Το πληκτρολόγιο δεν χρειάζεται drivers (plu n play).

Η εταιρεία διαθέτει το παρόν πληκτρολόγιο με μπλε και καφέ διακόπτες ενώ αναφέρει σχετικά ότι χρειάστηκαν 2 χρόνια για να δοκιμάσουν αρκετούς διακόπτες σε συνεργασία με γνωστούς επαγγελματίες παίκτες.

Το POSEIDON ZX είναι το πρώτο πληκτρολόγιο της σειρά που συνοδεύεται με εγγύηση 5 χρόνων με την προτεινόμενη τιμή του να είναι $74,99, ενώ η διαθεσιμότητά του θα ξεκινήσει τον Ιούλιο σε Αμερική, Taiwan και China με τις υπόλοιπες περιοχές να ακολουθούν αμέσως μετά.

[img_alt=Tt eSports POSEIDON ZX μηχανικό πληκτρολόγιο]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums430-picture29674.jpg[/img_alt][img_alt=Tt eSports POSEIDON ZX μηχανικό πληκτρολόγιο]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums430-picture29673.jpg[/img_alt]

[img_alt=Tt eSports POSEIDON ZX μηχανικό πληκτρολόγιο]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums430-picture29675.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now